plus500

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
0
Brak głosów
Poza paroma minusami są ok
2
25%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam:
6
75%

Liczba głosów: 8

robsoy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: robsoy »

jakby nie patrzeć pozycja otwarta w piątek SELL EURO\USD 1.2715 ,kurs obecny 1.2715 pozycja 0.1 lota a strata 24 zł ,bez jaj za 0,1 lota przez weekend takie koszty , to jak oni chcą przyciągnąć klientów :shock:

Dodano po 33 minutach:

co to za platforma 14 pipsów na - i zamyka pozycję pomimo SL na poz 35 pipsów , kto tym steruje :shock: MC raptem 8% straty i zamykają to jakieś jaja :x

Awatar użytkownika
gooly
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: gooly »

Widzę że post powoli zamiera, a tymczasem plus500 wprowadził WebTrader :) cos tam gram na tym ich koncie za bonus i na razie do przodu. Czy ktos ujednolicił juz opinie na temat wypłat, czasu zbierania pkt tradera itd??

Kvjon
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Kvjon »

Ja właśnie czekam na wypłate, wszystko sie wydaje okay. Nie skalpuje ale czesze duzo. Wyplacam 1\3 po kazdym wiekszym trafieniu wiec nawet jakby sie wypieli na mnie to nie skoncze tak zle i pojde gdzies indziej. Gra ktos wiekszymi kwotami u nich? I ile trwa wyplata? Wszysko ladnie wyglada jak do tej pory.

rexio1988
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: rexio1988 »

Ja się mogę pochwalić. Bonus szybko przegrałem, ale skusiłem się na wpłatę kwoty min. kartą czyli 200zł. Wpłaty dokonałem 5 stycznia, a w piątek 21 stycznia miałem na koncie 800zł z hakiem i postanowiłem 600zł wypłacić. Pieniądze wczoraj doszły na konto. Więc ja osobiście mogę polecić tą platformę, choć tak naprawdę dopiero zaczynam zabawę z forex'em, ale jak widać każdy może spróbować i zyskać.

vove
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: vove »

rexio1988 to chyba ktoś kto pracuje w plus500 ;)

odkąd zacząłem się interesować forexem reklamy plus500 zaczęły mnie atakować z każdej strony. Postanowiłem kiedyś poszukać o nich trochę info i z każdego miejsca na Ziemi ludzie wypowiadają się na temat tego brokera tak samo. Średnio na 10 opini 1 jest przychylna. Osobiście nigdy nie zaryzykowałbym wpłacenia pieniędzy na konto do tego brokera, a tłumaczenie, że takie złe opinie to nagonka do mnie nie przemawia.

edit. poza tym knf chyba w dalszym ciągu nie wydał im pozwolenia na prowadzenie działalności maklerskiej. Śledzi to ktoś? Sam jestem ciekaw jak to wygląda z prawnego punktu widzenia.

symu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: symu »

Są już zarejestrowani chyba w Wielkiej Brytanii. Dlatego zgodnei z prawem UE mają prawo działać i u nas (poprawić mnie jak coś przekręciłem).

Co do opinii na ich temat to mogę powiedzieć tylko że straciłem 50 zł które mi dali :D

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

A nie byli przypadkiem na Cyprze zarejestrowani ? I jeśli tak, to nikt Ci nie zabroni mieć konta u nich, jedyny minus że nie podlegają żadnemu nadzorowi wtedy wiec większa kasa to już spore ryzyko :-)

symu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: symu »

Na początku byli zarejestrowani chyba w Belize ale to nieistotne.

Teraz podlegają pod FSA

http://www.alertfinansowy.pl/alerty/ofe ... encja.html

"Potwierdza to wpis do rejestru FSA (Financial Services Authority) o numerze 509909, w którym znajdziemy również nazwiska trzech osób zarządzających oraz dodatkowe dane kontaktowe do firmy."

Z papierami więc wszystko mają ok, jedynie troche niesmak po tym że działali trochę na partyzanta :D

rexio1988
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: rexio1988 »

vove pisze:rexio1988 to chyba ktoś kto pracuje w plus500 ;)

odkąd zacząłem się interesować forexem reklamy plus500 zaczęły mnie atakować z każdej strony. Postanowiłem kiedyś poszukać o nich trochę info i z każdego miejsca na Ziemi ludzie wypowiadają się na temat tego brokera tak samo. Średnio na 10 opini 1 jest przychylna. Osobiście nigdy nie zaryzykowałbym wpłacenia pieniędzy na konto do tego brokera, a tłumaczenie, że takie złe opinie to nagonka do mnie nie przemawia.

edit. poza tym knf chyba w dalszym ciągu nie wydał im pozwolenia na prowadzenie działalności maklerskiej. Śledzi to ktoś? Sam jestem ciekaw jak to wygląda z prawnego punktu widzenia.
A może po prostu zadowolony użytkownik?
Hehe nie pracuje w plus500. Poza tym nie wiem nawet czy mają jakieś biuro w Polsce. Tak po prostu zaryzykowałem, bonus straciłem, jednak spodobała mi się platforma pod względem przejrzystości, dlatego postanowiłem u nich zainwestować. Bo jak na początkującego nie bardzo ogarniałem te bardziej zaawansowane platformy. Też oczywiście przed wpłatą pieniędzy czytałem dużo komentarzy, ale tak naprawdę były to komentarze ludzi, którzy najczęściej nie mieli pojęcia o forex'ie a do platformy zrazili się tym, że przegrali dany im bonus i nieaktualnymi danymi na temat nadzoru nad tym brokerem. Mnie udało się doszukać informacji na temat nadzoru FSA i to tak naprawdę przekonało mnie do tej platformy. I po prostu nie bałem się zaryzykować. W końcu wpłaciłem tylko 200zł.

Awatar użytkownika
Kielki
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kielki »

Jest tyle innych sprawdzonych brokerow, ze naprawde nie trzeba "bac sie zaryzykowac" ;) wystarczy wybrac cos innego i miec spokoj. Tyle niepochlebnych opinni nie wzielo sie z znikad.
"What separates the winners from the losers, is the winners have learned how to lose"

ODPOWIEDZ