BOSSAFX
-
- Stały bywalec
Witam,
Pozdrawiam
mikroloty będą jednak trochę później niż zakładaliśmy. Związane jest to z innymi projektami realizowanymi w pierwszej kolejności. Raczej na pewno nie uda się tego zrealizować w obecnym kwartale.Żeby nie było, że jestem niecierpliwy, ale wiadomo już coś na temat mikrolotów?
Czy w ogóle będą, a jak tak, to mniej więcej za ile tygodni, miesięcy? Wink
Pozdrawiam
- Janek Trader
- Pasjonat
jak już pytacie o różne sprawy, to ja zapytam o mt5 czy są jakieś plany, bo widzę że firma szybko się rozwija w temacie foreksu?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
-
- Stały bywalec
Witam serdzecznie,
Jeżeli chodzi o FW20 to tutaj nie mogę nic obiecać. Istnieje pewne ryzyko zjadania własnego ogona (byliśmy zawsze liderem na kontraktach na GPW).
Realnie planujemy rozszerzać ofertę minimum raz w roku - chyba że zainteresowanie (wyrażone w obrotach) na jakiejś grupie instrumentów mocno wrośnie.

Pozdrawiam
Myślę że sugar przy następnym odświeżeniu oferty powinien się w niej znaleźć.Viollka25 pisze:Witam
Mam pytanie do Panow z bossafx,
czy bedziecie rozszerzac liste instumentow?, mnie interesuje FW20 oraz sugar, da sie zalatwic?
Jeżeli chodzi o FW20 to tutaj nie mogę nic obiecać. Istnieje pewne ryzyko zjadania własnego ogona (byliśmy zawsze liderem na kontraktach na GPW).
Realnie planujemy rozszerzać ofertę minimum raz w roku - chyba że zainteresowanie (wyrażone w obrotach) na jakiejś grupie instrumentów mocno wrośnie.
Jak na razie nikt produkcyjnie z 5ką nie rusza - ponieważ zawiera wiele błędów i nie ma jeszcze dostatecznej dokumentacji np. do API. Jednak wiadomo że wszyscy prędzej czy później przejdą na MT5. Oceniam że realne jest wypuszczenie 5tki pod koniec tego roku lub na pewno w przyszłym.Janek Trader pisze:ak już pytacie o różne sprawy, to ja zapytam o mt5 czy są jakieś plany, bo widzę że firma szybko się rozwija w temacie foreksu?
Warto się powoli przyzwyczajać gdyż w piątce nie ma już takiej możliwościredik pisze:Szkoda,że nie macie zleceń odwrotnych bo bym sie długo nie zastanawiał.
Dzięki
Frustrat z XTB

Tak jak i Pan wolałbym żeby w tej kwestii wypowiedzieli się klienci. Ze swojej strony mogę powiedzieć jedynie tylko tyle że u nas klienci nie są inaczej traktowani z tego powodu że zarabiają lub tracą. Z naszych statystyk wynika że poziom rekwotów i czasów realizacji zleceń jest u nas bardzo niski. Dołączam się jednak do pytania i zachęcam jeżeli ktoś chciałby się wypowiedzieć w tej kwestii (zarówno pozytywnie jak i negatywnie oczywiście) - wszystkim by to coś rozjaśniło.redik pisze:Jak to jest z klientami,którzy zarabiają-czy ich zlecenia wchodzą równie szybko jak na demo czy z racji transakcji zabezpieczających trwają dłużej i są rekwoty..?
Pozdrawiam
Może Pan potwierdzić na 100%, że mikroloty będą w ofercie BOSSAFX?m_skiba[bossafx.pl] pisze:Witam,
mikroloty będą jednak trochę później niż zakładaliśmy. Związane jest to z innymi projektami realizowanymi w pierwszej kolejności. Raczej na pewno nie uda się tego zrealizować w obecnym kwartale.Żeby nie było, że jestem niecierpliwy, ale wiadomo już coś na temat mikrolotów?
Czy w ogóle będą, a jak tak, to mniej więcej za ile tygodni, miesięcy? Wink
Pozdrawiam
- rysiekmilioner
- Stały bywalec