Witam serdecznie
umma86 pisze:Ze względów bezpieczeństwa obrotu wszystkich swoich Klientów, DM BOŚ S.A. zastrzega sobie prawo do czasowego odłączenia rachunku Klienta, w przypadku gdy ten w istotny sposób obciąża System Transakcyjny poprzez generowanie znacznej ilości zapytań do serwera transakcyjnego
umma86 pisze:Zaraz zaraz, jak ja mogę w istotny sposób obciążyć serwer? Co takiego mogę robić?
Grając "z palca" nie jesteś w stanie w istotny sposób obciążyć serwera. Chodzi o stosowanie EA.
Dokładnie, grając z palca nikt nie jest w stanie istotnie obciążyć serwera, jednak niektóre EA mogą. Najczęściej jest to związane z błędem w takim ekspercie.
umma86 pisze:nie chciałbym dostać telefonu, że odłączą mi system na cały dzień ot tak bo za dużo zapytań Smile a tam otwarte zlecenia i inne historie...
przed rozłączeniem klient jest proszony o zoptymalizowanie systemu i dopiero jeżeli tego nie zrobi rachunek może zostać odłączony. W takich przypadkach klient ma zawsze prawo zamknąć zlecenia telefonicznie.
rosomak pisze:Mam pytanie do p. Skiby. Czy jeżeli brałem udział w konkursie to mój rachunek w bossa jest już aktywny? Chodzi mi o to, czy żeby rozpocząc handel to muszę najpierw wpłacic 5 000 czy mogę handlowac już z mniejszym depozytem?
Rachunek jest już aktywny, na czas konkursu obniżony został próg wpłaty do otwarcia rachunku do 1 tys pln. Otworzyl Pan u nas rachunek więc może Pan grać.
umma86 pisze:A ja także mam pytanie może nie tyle co do samej bossy ale do kwotowania w mt4. Dla mnie osobiście kwotowanie do 5-go miejsca po przecinku jest rozmienianiem się na drobne i lekko działa mi na nerwy a w forexie mam ich i tak sporo Smile
kris007 pisze:kiedyś myślałem tak jak Ty Smile a teraz życzyłbym sobie aby wszystkie instrumenty a nie tylko kilka były kwotowane do 5 cyfr Wink
Zawsze takie zmiany jednym polepszają innym pogarszają, jednak tendencje na FX są takie że wszystko zmierza do 5 miejsc..
można się przyzwyczaić.
umma86 pisze:Czy jest jakaś możliwość, żeby włączyć sobie stare dobre kwotowanie do 4-go miejsca po przecinku czy nie ma takiej opcji?
niestety nie ma takiej opcji.
Pozdrawiam