Ja zakładałem konto wysyłając normalny wydruk potwierdzenia przelewu bankowego w języku polskim, co ciekawe wydruk z wersji elektronicznej czego niby też nie akceptują. Przeszło bez problemu.kniarzyn pisze:Witam,
Też przymierzam się do założenie konta w DeltaStock. Ale czy ja dobrze rozumiem: muszę mieć skan jakiegoś dokumentu z adresem przetłumaczonego przez tłumacza przysięgłego??
Pozdrawiam,
kniarzyn
DELTASTOCK genialna platforma

Dzis zrobilem sobie male porownanie wykresow DeltaTrading vs FxSalt vs TMS

H1

M15

M15
Wykresy M15 jak i H1 sa inne na platformie DeltaTrading niz TMS czy FxSalt. Z tytulowa genialnoscia niestety deltatrading nie ma za wiele wspolnego. Jutro bede testowal MT4 zobaczymy jak to wyglada tam, jesli sytuacja sie powtorzy to rezygnuje z deltastock... Chyba ze wszyscy dealujacy z DeltaStock uzywaja wykresow od innych brokerow na innych platformach?
Czy na MT4 tez udostepniaja DOM?

H1

M15

M15
Wykresy M15 jak i H1 sa inne na platformie DeltaTrading niz TMS czy FxSalt. Z tytulowa genialnoscia niestety deltatrading nie ma za wiele wspolnego. Jutro bede testowal MT4 zobaczymy jak to wyglada tam, jesli sytuacja sie powtorzy to rezygnuje z deltastock... Chyba ze wszyscy dealujacy z DeltaStock uzywaja wykresow od innych brokerow na innych platformach?

Czy na MT4 tez udostepniaja DOM?
kupuj POLSKIE produkty
mario83 czy ty jestes ich IB ?
Mam nadzieje, że widzisz i wiesz, że na twoim wykresie z DeltaStock jest cena ASK ..
Lepiej poczytaj coś o brokerach, nim odkryjesz teorie na nowo
nie...mario83 pisze:Czy na MT4 tez udostepniaja DOM?
Mam nadzieje, że widzisz i wiesz, że na twoim wykresie z DeltaStock jest cena ASK ..
Lepiej poczytaj coś o brokerach, nim odkryjesz teorie na nowo

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Jak moge byc ich IB kiedy narzekam ciagle na ich wykresy lub platforme?
poprostu szukam najlepszego mozliwego brokera
i wiem co to jest wykres po bid i ask i oczywiscie robi roznice az 2-3pipsow ale nie zmienia calej swieczki. DeltaStock na wykresie w platformie deltatrading ma rozjechane wykresy na M15 i przez chwile H1. H1 teraz dzialaja poprawnie, ale M15 dalej nie dziala.
Screen sprzed paru minut:

Moze to poprostu moja gowniana Vista, ale patrzylem sobie o jakich porach otwiera sie i zamykaja swieczki na M15 i nie jest to 0:15 0:30 ; 0:45; 0:00 tylko 0:10 0:25 0:40 0:55. Jesli naprawia funkcje od otwierania zamykania swieczek to pewnie bedzie wszystko dobrze
Juz rozmawialismy na gg i tak jak powiedzialem, poza bardzo fajna oferta nie maja nic dobrego. Platforma jest beznadziejna. Mam nadzieje ze uda sie naprawic M15 i poprawne chart w PT Multistation.
pzdr

Screen sprzed paru minut:

Moze to poprostu moja gowniana Vista, ale patrzylem sobie o jakich porach otwiera sie i zamykaja swieczki na M15 i nie jest to 0:15 0:30 ; 0:45; 0:00 tylko 0:10 0:25 0:40 0:55. Jesli naprawia funkcje od otwierania zamykania swieczek to pewnie bedzie wszystko dobrze

Juz rozmawialismy na gg i tak jak powiedzialem, poza bardzo fajna oferta nie maja nic dobrego. Platforma jest beznadziejna. Mam nadzieje ze uda sie naprawic M15 i poprawne chart w PT Multistation.
pzdr

kupuj POLSKIE produkty
Witam.
DeltaStock wprowadza nowe spready na niektórych instrumentach.
http://www.deltastock.com/english/news/ ... 0-12-16-02
Pozdrawiam
Karol Marchewka
DeltaStock wprowadza nowe spready na niektórych instrumentach.
http://www.deltastock.com/english/news/ ... 0-12-16-02
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Mam konto w Deltastock od lipca, od grudnia w pelni aktywne (pierwsza wplata), podaje zapis czata w ktorym zdalem pytanie czy jest mozliwosc uzyskac zestawienie zamknietych transakcji w okreslonym okresie np. miesiacu czy kwartalu, a nie tylko dzienne.
--> Deltastock Dealing Desk!
--> How can I help you?
- hallo!
- I want ask you, if there is possibility take statements from my account not only from one day, but for example from one month
--> It will be possible, but not yet
--> If you want such one we can generate it for you
-->
- on other word, i want have similar statement how on mt4 platform : listed each closed positions with opening price, closing price - to tax purpose on the end of year
--> We can do it for you, do you mean for the past year?
- ok, now i don't need this because i have account full active from december
--> Ok
- maybe you enter this possibilty on the platform soon
-
--> Sure, we are on it
- thank for your answer, goodbye
--> Goodbye
Jak pisza pracuja nad tym, ale dziwi mnie,ze do tej pory nie mozna samodzielnie tego sobie sciagnac z poziomu platformy, na swoim koncie w necie sa tylko wplaty, wyplaty , informnacja o saldzie i ustawienia opcji bezpoieczenstwa. Historia konta potraktowana jest po macoszemu, a przeciez dla celow podatkowych potrzebna bedzie conajmniej taka historia zlecen jak w MT4.
--> Deltastock Dealing Desk!
--> How can I help you?

--> It will be possible, but not yet
--> If you want such one we can generate it for you
-->

--> We can do it for you, do you mean for the past year?

--> Ok

--> Sure, we are on it

--> Goodbye
Jak pisza pracuja nad tym, ale dziwi mnie,ze do tej pory nie mozna samodzielnie tego sobie sciagnac z poziomu platformy, na swoim koncie w necie sa tylko wplaty, wyplaty , informnacja o saldzie i ustawienia opcji bezpoieczenstwa. Historia konta potraktowana jest po macoszemu, a przeciez dla celow podatkowych potrzebna bedzie conajmniej taka historia zlecen jak w MT4.
miałem to samo na demie, ale zamknąłem okno z parą walutową i otworzyłem jeszcze raz i ruszyło.JAREK67 pisze:Odpaliłem MT4 rachunek Demo i jakaś lipa jest. Wisi od 20 minut. Ping 235 ms. Na realu tez tak działa?
Co do pytania odnośnie reala to się dołączam, też tam tak działa? Jakieś przymulanie się itp.? Poza tym rzeczywiście jest rozbieżność między ich MT4 a tą ich platformą (zupełnie inne kursy). Gracie na MT4 czy na tej ich platformie? One z jakichś dwóch różnych miejsc pobierają dane?