DELTASTOCK genialna platforma

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
mwojt
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mwojt »

kniarzyn pisze:Witam,
Też przymierzam się do założenie konta w DeltaStock. Ale czy ja dobrze rozumiem: muszę mieć skan jakiegoś dokumentu z adresem przetłumaczonego przez tłumacza przysięgłego??

Pozdrawiam,
kniarzyn
Ja zakładałem konto wysyłając normalny wydruk potwierdzenia przelewu bankowego w języku polskim, co ciekawe wydruk z wersji elektronicznej czego niby też nie akceptują. Przeszło bez problemu.
Obrazek

mario83
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mario83 »

Dzis zrobilem sobie male porownanie wykresow DeltaTrading vs FxSalt vs TMS

Obrazek
H1

Obrazek
M15

Obrazek
M15

Wykresy M15 jak i H1 sa inne na platformie DeltaTrading niz TMS czy FxSalt. Z tytulowa genialnoscia niestety deltatrading nie ma za wiele wspolnego. Jutro bede testowal MT4 zobaczymy jak to wyglada tam, jesli sytuacja sie powtorzy to rezygnuje z deltastock... Chyba ze wszyscy dealujacy z DeltaStock uzywaja wykresow od innych brokerow na innych platformach? :lol: :lol:

Czy na MT4 tez udostepniaja DOM?
kupuj POLSKIE produkty

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

mario83 czy ty jestes ich IB ?
mario83 pisze:Czy na MT4 tez udostepniaja DOM?
nie...

Mam nadzieje, że widzisz i wiesz, że na twoim wykresie z DeltaStock jest cena ASK ..
Lepiej poczytaj coś o brokerach, nim odkryjesz teorie na nowo :D
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

mario83
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mario83 »

Jak moge byc ich IB kiedy narzekam ciagle na ich wykresy lub platforme? :) poprostu szukam najlepszego mozliwego brokera :lol: i wiem co to jest wykres po bid i ask i oczywiscie robi roznice az 2-3pipsow ale nie zmienia calej swieczki. DeltaStock na wykresie w platformie deltatrading ma rozjechane wykresy na M15 i przez chwile H1. H1 teraz dzialaja poprawnie, ale M15 dalej nie dziala.

Screen sprzed paru minut:

Obrazek

Moze to poprostu moja gowniana Vista, ale patrzylem sobie o jakich porach otwiera sie i zamykaja swieczki na M15 i nie jest to 0:15 0:30 ; 0:45; 0:00 tylko 0:10 0:25 0:40 0:55. Jesli naprawia funkcje od otwierania zamykania swieczek to pewnie bedzie wszystko dobrze :lol:

Juz rozmawialismy na gg i tak jak powiedzialem, poza bardzo fajna oferta nie maja nic dobrego. Platforma jest beznadziejna. Mam nadzieje ze uda sie naprawic M15 i poprawne chart w PT Multistation.

pzdr :)
kupuj POLSKIE produkty

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.

DeltaStock wprowadza nowe spready na niektórych instrumentach.

http://www.deltastock.com/english/news/ ... 0-12-16-02

Pozdrawiam
Karol Marchewka

Piotr_P
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Piotr_P »

Mam konto w Deltastock od lipca, od grudnia w pelni aktywne (pierwsza wplata), podaje zapis czata w ktorym zdalem pytanie czy jest mozliwosc uzyskac zestawienie zamknietych transakcji w okreslonym okresie np. miesiacu czy kwartalu, a nie tylko dzienne.

--> Deltastock Dealing Desk!
--> How can I help you?
<-- hallo!
<-- I want ask you, if there is possibility take statements from my account not only from one day, but for example from one month
--> It will be possible, but not yet
--> If you want such one we can generate it for you
-->
<-- on other word, i want have similar statement how on mt4 platform : listed each closed positions with opening price, closing price - to tax purpose on the end of year
--> We can do it for you, do you mean for the past year?
<-- ok, now i don't need this because i have account full active from december
--> Ok
<-- maybe you enter this possibilty on the platform soon
<--
--> Sure, we are on it
<-- thank for your answer, goodbye
--> Goodbye

Jak pisza pracuja nad tym, ale dziwi mnie,ze do tej pory nie mozna samodzielnie tego sobie sciagnac z poziomu platformy, na swoim koncie w necie sa tylko wplaty, wyplaty , informnacja o saldzie i ustawienia opcji bezpoieczenstwa. Historia konta potraktowana jest po macoszemu, a przeciez dla celow podatkowych potrzebna bedzie conajmniej taka historia zlecen jak w MT4.

mrk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mrk »

Witam
Skalpuje ktoś u Delty przez L2? Chętnie poznam opinie i doświadczenia w tym temacie :)
Pozdrawiam

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Odpaliłem MT4 rachunek Demo i jakaś lipa jest. Wisi od 20 minut. Ping 235 ms. Na realu tez tak działa? Przy okazji jaki jest minimalny odstęp SL i Stop Out Level?

vove
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: vove »

JAREK67 pisze:Odpaliłem MT4 rachunek Demo i jakaś lipa jest. Wisi od 20 minut. Ping 235 ms. Na realu tez tak działa?
miałem to samo na demie, ale zamknąłem okno z parą walutową i otworzyłem jeszcze raz i ruszyło.

Co do pytania odnośnie reala to się dołączam, też tam tak działa? Jakieś przymulanie się itp.? Poza tym rzeczywiście jest rozbieżność między ich MT4 a tą ich platformą (zupełnie inne kursy). Gracie na MT4 czy na tej ich platformie? One z jakichś dwóch różnych miejsc pobierają dane? :/

vove
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: vove »

Założyłem sobie u nich konto MT4 real, przelewam kasę i zobaczymy. Jakby ktoś potrzebował jakiegoś info z zakładaniem konta u nich to służę pomocą.

ODPOWIEDZ