Tak, jeżeli nie pracujesz, to wybierasz 'Unemployed'. Co do dochodu to jest tam przedział od 0 do 20,000 USD, wiec mozesz to wybrać.nowicjusz123 pisze:1. Czy jezeli nie pracuje to przy rejestracji na OANDE w zakladce "Personal & Employment Information" podaje unemployed. To co mam wpisac w zakladce "Financial Profile" np w oknie z dochodem rocznym.
To jest całkowita wartość Twojego majątku. Wydaje mi się, że nie jest ważne ile dokładnie tam podasz i że są to dane zbierane raczej do jakichś statystyk. Na pewno nie jest to kwota którą bedziesz wpłacał, bo do tego bedziesz miał inny formularz już po założeniu konta.nowicjusz123 pisze:2. Czy na pytanie :What is your total Networth? czyli jaka jest wartosc netto mojego majatku czyli mam podac kapital (depozyt) jaki wplacam do nich ??
Możesz zapisać obie strony w jednym pliku. w polu 'Total pages' wpisujesz ile w sumie im plików wysyłasz. Czyli jak masz np. w jednym pliku przód i tył dowodu, w drugim przód i tył prawa jazdy, a w trzecim skan tego formularza (OANDA FXTrade Identification Confirmation) to podajesz Total pages:__3__nowicjusz123 pisze:3. Czy przy wysylaniu skanu dowodu osob. zeskanowane obie strony zapisac jako jeden plik jpg. Jak tak to co mam wpisac w pole Total pages: ____ (including cover).
Wpisujesz tam numer paszportu, którego skan im wysyłasz.nowicjusz123 pisze:4. Co trzeba wpisac po znaku # np: ___ Passport# ___________