FXsalt , www.fxsalt.com
-
- Gaduła
Już chodzi lepiej kolega mi napisał i podesłał wiadomość :
The liquidity in the market is very low at the moment. Form next week you will notice a Raw Spread of around 0.2 to 0.5 with one pip commission.
Thank You
Team FXSALT
jak na 4 dni to i tak szybko się uporali żeby wejść na ECN oby tak wszyscy wchodzili na nową drogę jak i oni...
The liquidity in the market is very low at the moment. Form next week you will notice a Raw Spread of around 0.2 to 0.5 with one pip commission.
Thank You
Team FXSALT
jak na 4 dni to i tak szybko się uporali żeby wejść na ECN oby tak wszyscy wchodzili na nową drogę jak i oni...

As you are aware we have changed to an ECN feed.
This Change took place at the beginning of January, however as with all new things we have experienced technical problems during the journey.
The biggest problem has been that since going over to ECN our spreads have been on the high side.
You will notice that this technical error has been fixed and that the spreads have come down to what they should be on an ECN feed.
We would like to thank you for your patience during this time.
W tej chwili edek: 0,2 - 0,6
kabel: 0,6 - 1,2 co + 10usd comissiion daje
1,2 - 1,6
1,6 - 2,2
Nieźle. Zobaczymy czy uda im się to utrzymać. I czy będą schodzić z comission. Jeśli tak to może znowu być dobrze.
This Change took place at the beginning of January, however as with all new things we have experienced technical problems during the journey.
The biggest problem has been that since going over to ECN our spreads have been on the high side.
You will notice that this technical error has been fixed and that the spreads have come down to what they should be on an ECN feed.
We would like to thank you for your patience during this time.
W tej chwili edek: 0,2 - 0,6
kabel: 0,6 - 1,2 co + 10usd comissiion daje
1,2 - 1,6
1,6 - 2,2
Nieźle. Zobaczymy czy uda im się to utrzymać. I czy będą schodzić z comission. Jeśli tak to może znowu być dobrze.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
-
- Stały bywalec
dzwonił do mnie pan z fxsalt i mówił że mają wprowadzać od przyszłego tygodnia nawet ujemne spready oraz płynności ma dostarczać już 12 dostarczycieli! jak to będzie funkcjonować to nie wiem ale jeszcze wstrzymam się z otwieraniem konta w jade fx.
If i were a rich man, yubby dibby dibby dibby dibby dibby dibby dum!
Już pokazały się ujemne. Tylko, że to oczywiście raz na ruski rok
Niemniej jednak edek waha się w granicach 0,2-0,5 kabel 0,5 - 1,2 także jest lepiej. O 0,5 - 1 lepiej niż było na początku wprowadzenia ECN. Więcej raczej nic nie zrobią. Co najwyżej przez większą ilość czasu utrzymają niższy spread.
Teraz tylko pozostaje wielkość comission w zależności od obrotu.
Jeśli płynność zostanie utrzymana - brak slippage, który mnie najbardziej interesuje oraz comission zjedzie do 5usd to bum jest idealny broker.

Teraz tylko pozostaje wielkość comission w zależności od obrotu.
Jeśli płynność zostanie utrzymana - brak slippage, który mnie najbardziej interesuje oraz comission zjedzie do 5usd to bum jest idealny broker.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów