A i SKY
Tańczący z pipsami
A i SKY
Dzięki za radeTekron pisze:A i SKY jak w Polsce siedzisz to może nie trzymaj EUR bo leci do 3,5zł w tym roku, takie dziwne przeczucie.
Wpłaty większej nie będzie bo rozdzieliłem na teścik misakas i autocashgeneratora, misakas jest fajny do włączenia w trendzie, autocash może by sobie radził niestety nie wiem czy celowo ale często mnie rozłącza w domu z serwerami admirali i tak co zarobił to stracił. Nie zamieszczam narazie statementu bo guzik z nich wyjdzie. A co do gry zwyczajnej to tak sobie tylko rozmyslam, kupiłem EU troche i zerkam co dalej.

w MT4 pasek u góry, WSTAW ->Kształty , dopasowują się do końców świeczek, klikasz w środek gotowego kształtu żeby go zaznaczyć wtedy na jego kantach i w środku pojawią się małe kwadraty. Wciskając CTRL i łapiąc za kwadrat w środku figury figura zostaje skopiowana w tym samym rozmiarze i można ją przenieść. Pomocne jak się sprawdza czy jest podobna długość ruchu, a to z kolei już kwestia formacji. Nie gram na wybicie z nich raczej liczę że następny ruch będzie tej samej lub większej wielkości. Pozdrawiam