Tańczący z pipsami

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Post autor: Tekron »

Coś w tym jest :) pomyślimy :) thx za ZL bo o tym nie pomyślałem : ) hmm to może zróbmy tak : )
Obrazek

Wielkość ruchu, lekko nad fibkiem przy fajnym oporze i gdzie na oko ZL machnąłeś, zaczaje się tam, jeden ból, ryzykownie zostawie do tego miejsca LONG otwarty : ) wtedy będzie bardziej sensownie bo będzie mnie stać na SL : ) no i może wrócą spadki większe. Pozdrawiam i ide spać : )
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Zezarło mi większość, zostało 340zl i sobie selluje AUD USD, tak na przekór : ) po cenie 0.9944 bez SL na 0,4lota i bez TP, no i miłego dnia :) praca czeka
Obrazek

Mr.T

Post autor: Mr.T »

Tekron pisze:sobie selluje AUD USD
Puki euro się pnie w górę to audusd nie spadnie czekanie poza rynkiem -też ruch.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Obrazek

u mnie SP500 i inne przeszły powyżej fibo 50 miesięcznego dosyć pewnie i wydaje mi się że raczej odrazu będą chciały złapać 61.8, szczególnie że wyglądami to na ruch z formacji. Stąd myśl, że za wcześnie jednak było na wzrosty EUR. USD CHF też wygląda bardziej korzystnie dla USD. Na EU nawet pierwszego targetu mi nie złapało a już cofka się zaczęła, korekta była niby w dół do fibka, ale nadal jakieś dziwne przeczucie że EUR będzie w kropce. Co do AUD to dla mnie to takie EUR USD tylko zżera mniej margina :) dlatego sell na AUD USD.
na EUR PLN chciałbym zobaczyć 3,700 przed korektą w górę.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

łaaa :) zabolało w SL ale już w longu na AUD USD na plusie siedze 0,1 locika :)
Obrazek

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: TeXs »

to ile potrzebujesz pipsów (z 0,1) aby odrobić tą strata na 0,4
oj Tekron, Tekron przecież to jest istne szaleństwo :)

U mnie jak poziom zabezpieczenia schodzi poniżej 1000% to kiepsko się z tym czuje a Ty balansujesz na granicy (co to jest 100% przy Twoich zleceniach )

Mam też nadzieje, że oparłeś się tej planowanej eSce na edku :)

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

no żal ze mną żal :) zrobiłem jeszcze pełno innych bezmyślnych ruchów :) ale tej ski na Edku nie : ). Ale i tak bankrut :) wrzuce tysiaka i znów SPRÓBUJE być ostrożny : ) tylko mi to nie wychodzi. Tak jak ktoś mądrze stwierdził, trzeba do tego podejść poważnie i jak do źródła zarobków żeby grać sensownie. Ja niestety mam lekkie podejście i z tym walcze jak z chorobą :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Teraz w planie 1000zł depozytu i gra cały czas 0,2lot ewentualnie piramidki które będę gasił jeśli po dołożeniu zarobek z pierwszego wejścia ze stratą z drugiego dotrą do zera. Jeszcze 3 EA na głowie mam, w weekend powinienem skończyć z nimi robotę to je tu umieszczę razem z moimi wynikami i chętnie poczytam co zaglądający o nich myślą. Bo ja średnio już siedzę nad wykresami.
Obrazek

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Post autor: klonmarcin »

No nie jest za ciekawie - ale cóż można Ci radzić - może mała przerwa od Forex??

To może dobrze Ci zrobić - a potem walka od nowa.

8)
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

SKY
Gaduła
Gaduła

Post autor: SKY »

Taa moja przygoda trwa od wczoraj a już złamałem wszystkie zasady :D

ODPOWIEDZ