na razie brak czasu, roboty tyle że niema kiedy taczki załadowaćRamzes pisze:commax zrobilbys moze filmik o tych fibo.

Pozdrawiam
na razie brak czasu, roboty tyle że niema kiedy taczki załadowaćRamzes pisze:commax zrobilbys moze filmik o tych fibo.
może na początek zerknij na tą prezentacje,Ramzes pisze:commax zrobilbys moze filmik o tych fibo.
Dzięki ASMO, jak znajdę jakiś setup będę.Jak by co to pytaj dalej.
Jak dalej COMMAX zapatrujesz się na tą parę widać, że Twój target dobiegł celu. Czekasz teraz na potwierdzenie jakieś w świecach i będziesz wchodził w shorta? Czy od razu wchodzisz w shorta po osiągnięciu targetu?commax pisze: I jeszcze jedno. Pisałem o tym we wcześniejszym poście o tu:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... &start=790
A mianowicie o GBPJPY sytuacja rozwinęła się tak jak narysowałem na wykresie z 22.12.2010
z tą różnicą że punkt D wypadł na 161.8%fibbs. czyli idealnym dla formacji Gartley'a
Cześć czerwinek jestem jeszcze w tym setupie podniosłem wysoko stopy i na razie czekam, zejdź na H1 i zobacz co się dzieje. Całkiem możliwe że ten ruch się nie skończył. Jestem jeszcze longiem w GBPUSDczerwinek pisze:Jak dalej COMMAX zapatrujesz się na tą parę widać, że Twój target dobiegł celu. Czekasz teraz na potwierdzenie jakieś w świecach i będziesz wchodził w shorta? Czy od razu wchodzisz w shorta po osiągnięciu targetu?commax pisze: I jeszcze jedno. Pisałem o tym we wcześniejszym poście o tu:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... &start=790
A mianowicie o GBPJPY sytuacja rozwinęła się tak jak narysowałem na wykresie z 22.12.2010
z tą różnicą że punkt D wypadł na 161.8%fibbs. czyli idealnym dla formacji Gartley'a
O AUDNZD pisałem od zeszłego tygodnia wygląda dobrze trendline jednak przyspieszyła i mamy piękny golf i to na mooooocnym supporcie! mam zamiar w niego wejść z H1 Po tej korekcie ustawiłem oczekujące na 61.8 fibbs.czerwinek pisze:Zauważyłem dwa ciekawe setupy:
1. AUD/NZD
-engoulfing
-linia trendu
-fibo 38.2
- SMA 150
Cześć Johnny.Johnny pisze:Cześć
A co sądzicie o tym?
Swieca jest nie zamknięta jeszcze.
Pozdrawiam
AUD/NZDczerwinek pisze:Zauważyłem dwa ciekawe setupy: