Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Jak pisałem wcześniej, wymagany jest depozyt (wstępnie) 10 000 USD by założyć tzw. Joint Account więc takiej możliwości nie ma :). Ale w tego typu sytuacjach mamy dwa wyjścia: zamknąć stare konto i otworzyć nowe lub otworzyć drugie na tą drugą osobę i siebie ustalic jako współwłaściciela.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

qwerty633
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: qwerty633 »

Tu musisz skorzystać ze zlecenia Place Bid/Offer.
Polecam zapoznać się z opisem rodzajów zleceń:
http://forexclub.pl/artykuly/edukacja/p ... ma-jforex/
Przeczytałem, dzięki. Czytałem też Waszego pdfa i oryginalnego pdfa o JForex.
Szkoda, że nie można złożyć zlecenia oczekującego Sell po cenie niższej niż aktualna lub Buy po cenie wyższej niż aktualna z podanym limitem czasu, w mt4 jest to możliwe.

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RAY of Sunshine »

raposo pisze:Jak pisałem wcześniej, wymagany jest depozyt (wstępnie) 10 000 USD by założyć tzw. Joint Account więc takiej możliwości nie ma Smile. Ale w tego typu sytuacjach mamy dwa wyjścia: zamknąć stare konto i otworzyć nowe lub otworzyć drugie na tą drugą osobę i siebie ustalic jako współwłaściciela.
Dziękuję za odpowiedzi :)

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Przesuń sobie wykres aż będzie Ci pasowało...

Farmer
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Farmer »

Pobrałem przed chwilą demo JForex i mam problem ze odszukaniem wszystkich instrumentów , obecnie są na nim tylko cztery pary walutowe. Może to banalnie proste ale prosze o wskazówki jak to zrobic

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Poczekaj aż ruszy handel w niedzielę. Potem by mieć dostępne instrumenty w zakładce Workspace pierw trzeba je dodać (klik prawym na instruments -> add instrument).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
forex
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forex »

Zauwazylem niepokojaca rzecz. Przed chwila uruchomilem platforme JForex. Sciagnela sie nowa aktualizacja, ktora niestety utracila istotna funkcjonalnosc. Poprzednio po najechaniu kursorem na swieczke pokazywaly sie jej parametry, tj. HLOC, vol, itp. Teraz brak tej informacji.

Czy Wy tez tak macie?

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Teraz to ja w ogóle opcji OHLC nie widzę ... ;/

A już mam... Tylko coś z moim theme nie działało.
OHLC jest teraz tam gdzie są rzeczy do rysowania - 4 ikona od prawej. Jest tam OHLC index.

Awatar użytkownika
forex
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forex »

Cyb pisze:Teraz to ja w ogóle opcji OHLC nie widzę ... ;/

A już mam... Tylko coś z moim theme nie działało.
OHLC jest teraz tam gdzie są rzeczy do rysowania - 4 ikona od prawej. Jest tam OHLC index.
Znalazlem tez inny patent: przy zamknietej platformie JForex wykasowac (ewentualnie zmienic nazwe) plik koniguracyjny opisujacy tzw. workspace (katalog w ktorym ten plik jest mozna znalezc w Tools -> Preferences -> Advanced). Po ponownym uruchomieniu zaladuja sie domyslne ustawienia i OHLC bedzie tradycyjnie w lewym gornym rogu.

FXMario
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: FXMario »

Witam, zmniejszyła mi sie dzwignia z 1:100, na tak jakby 1:25-1:30 czym spowodowane to??? Dokładniej chodzi mi o to ze jeszcze rano otwierajac pozycje ta sama wartoscia blokowało mi 4% depo teraz 15% od tej samej kwoty

ODPOWIEDZ