Dukascopy - ECN
Jak pisałem wcześniej, wymagany jest depozyt (wstępnie) 10 000 USD by założyć tzw. Joint Account więc takiej możliwości nie ma
. Ale w tego typu sytuacjach mamy dwa wyjścia: zamknąć stare konto i otworzyć nowe lub otworzyć drugie na tą drugą osobę i siebie ustalic jako współwłaściciela.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Przeczytałem, dzięki. Czytałem też Waszego pdfa i oryginalnego pdfa o JForex.Tu musisz skorzystać ze zlecenia Place Bid/Offer.
Polecam zapoznać się z opisem rodzajów zleceń:
http://forexclub.pl/artykuly/edukacja/p ... ma-jforex/
Szkoda, że nie można złożyć zlecenia oczekującego Sell po cenie niższej niż aktualna lub Buy po cenie wyższej niż aktualna z podanym limitem czasu, w mt4 jest to możliwe.
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Dziękuję za odpowiedziraposo pisze:Jak pisałem wcześniej, wymagany jest depozyt (wstępnie) 10 000 USD by założyć tzw. Joint Account więc takiej możliwości nie ma Smile. Ale w tego typu sytuacjach mamy dwa wyjścia: zamknąć stare konto i otworzyć nowe lub otworzyć drugie na tą drugą osobę i siebie ustalic jako współwłaściciela.

Poczekaj aż ruszy handel w niedzielę. Potem by mieć dostępne instrumenty w zakładce Workspace pierw trzeba je dodać (klik prawym na instruments
add instrument).

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Znalazlem tez inny patent: przy zamknietej platformie JForex wykasowac (ewentualnie zmienic nazwe) plik koniguracyjny opisujacy tzw. workspace (katalog w ktorym ten plik jest mozna znalezc w ToolsCyb pisze:Teraz to ja w ogóle opcji OHLC nie widzę ... ;/
A już mam... Tylko coś z moim theme nie działało.
OHLC jest teraz tam gdzie są rzeczy do rysowania - 4 ikona od prawej. Jest tam OHLC index.