Stopa procentowa od inwestycji. Raz jest dodatnia a raz ujemna w zależności czy sprzedajesz czy kupujesz. Jej wartość zależy od wartości transakcji.Matt pisze:W zakładce Activity po każdym Take Profit wyskakuje mi jakiś Interest Payment. Mimo ,że zrealizowałem 20,000 unitsów to Interest Payment wynosi 1 unit a jego cena jest ujemna. Co oznacza ten dziwny rodzaj aktywności?
Re: Zakładanie konta na platformie Oanda
Re: real w EUR (Oanda)
Jako numer konta podaj cały numer IBAN (International Bank Account Number) i wtedy przejdzie. Aktualnie dla przelewów w Euro jest to GB06CHAS60924232282903ogidogi pisze:jest taki problem:
Currency: EUR (Transfer Euro Only) Print this pageBank: JP Morgan AG, Frankfurt
Bank Address: Junghofstrasse 14, Frankfurt, Germany
Bank SWIFT Code: CHASDEFX
Bank Account Name: JPMORGAN CHASE BANK, N.A. LONDON (SWIFT: CHASGB2L)
Account Number: 6231400604
In the additional instructions field, you must include:For Further Credit to
Account Name: OANDA Corporation
Account Number: 32282903 OR IBAN: GB06CHAS60924232282903 (Final beneficiary)
sprawa była już poruszana na forum, ale nikt nie odpowiedział...
numer rachunku powinien mieć 26 znaków + dlaczego jeszcze trzeba podawać jakieś inne dane dotyczące innego banku?? mam konto w bzwbk i nie akceptuje mi Account Number 6231400604, może wypowie się ktoś, kto przelewał pieniące na konto w EURO....
pozdrawiam
A w przyszłości najlepiej pobieraj takie dane bezpośrednio ze strony Oandy, bo numery kont zawsze mogą się zmienić.
Witam. Mam prośbę co oznacza UNITS jakto należy wpisywać?, QUTEL,czy OANDA ma gwarantowany stop, limit w normalnej sytuacji rynkowej? Pozdrawiam 

Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Gościu już chyba zadałeś takie pytanie 6 czy 7 razy. Uwierz mi użytkownicy tego forum mają oczy i je widzą. a więc nie baw się w spamera bo jest to naprawdę denerwujące.zz pisze:Witam. Mam prośbę co oznacza UNITS jakto należy wpisywać?, QUTEL,czy OANDA ma gwarantowany stop, limit w normalnej sytuacji rynkowej? Pozdrawiam
- jasonbourne
- Pasjonat
- jasonbourne
- Pasjonat
- nowicjusz123
- Stały bywalec
Witam serdecznie. Mam do forumowiczow nastepujace pytania :
1. Czy jezeli nie pracuje to przy rejestracji na OANDE w zakladce "Personal & Employment Information" podaje unemployed. To co mam wpisac w zakladce "Financial Profile" np w oknie z dochodem rocznym.
2. Czy na pytanie :What is your total Networth? czyli jaka jest wartosc netto mojego majatku czyli mam podac kapital (depozyt) jaki wplacam do nich ??
3. Czy przy wysylaniu skanu dowodu osob. zeskanowane obie strony zapisac jako jeden plik jpg. Jak tak to co mam wpisac w pole Total pages: ____ (including cover).
4. Co trzeba wpisac po znaku # np: ___ Passport# ___________
Z góry bardzo dziekuje az odpowiedz .
1. Czy jezeli nie pracuje to przy rejestracji na OANDE w zakladce "Personal & Employment Information" podaje unemployed. To co mam wpisac w zakladce "Financial Profile" np w oknie z dochodem rocznym.
2. Czy na pytanie :What is your total Networth? czyli jaka jest wartosc netto mojego majatku czyli mam podac kapital (depozyt) jaki wplacam do nich ??
3. Czy przy wysylaniu skanu dowodu osob. zeskanowane obie strony zapisac jako jeden plik jpg. Jak tak to co mam wpisac w pole Total pages: ____ (including cover).
4. Co trzeba wpisac po znaku # np: ___ Passport# ___________
Z góry bardzo dziekuje az odpowiedz .
Małymi łyżeczkami, ale wciąż ...