XTB

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
47
34%
Poza paroma minusami są ok
31
22%
Przeciętny
28
20%
Mają wiele wad
7
5%
Stanowczo odradzam
26
19%

Liczba głosów: 139

freetrader
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: freetrader »

Tomasz Wronka pisze:
Tymek pisze:freetrader ;) Pięknie pojechałeś ;)
No niczym Gleb Kapustin... EOT... bo z kim o czym dyskutować...
A co konkretnie ma Pan na myśli?

XTB - Online Trading
Sprawdź najnowszą ofertę X-Trade Brokers
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
Awatar użytkownika
marecek83
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marecek83 »

XTB to zenada, k***a juz dzis 2 reklamacje złożyłem,walą w ch**a na całego ja p******e czy za tych oszustów nie ma sie kto wziąść?Odradzam tych oszołomów.

Awatar użytkownika
Toreus
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Toreus »

Ja tak samo dzis mnie wku@@@@@ SL 35 pips najmniejszy jaki moglem postawic na franiu!!! To jest granie przeciwko klientowi!!! Co to ma byc!?!? Zlecenia wchodzą po kilkudziesieciu sekundach nie mowiac juz o zamknieciu. Marecek83 czekal 48 sekund!!!!!!!!!!!!!!!! Mam dosyc. Plusem jest tylko metatrader jako platforma do analizy technicznej - reszta to dziadostwo. Kovis we wczesniejszych postach dobrze to ujął wiec nie bede sie powtarzał. Kur@@ 48sekund.... nie wiem czy sie smiac czy plakac....
Fortuna kołem się toczy...

cr1234
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: cr1234 »

Witam

... a najsmieszniejsze jest to, ze o tym wszystkim jest napisane na kilkudziesięciu stronach w tym poście, jak działa, dlaczego tak jest itp ... a ludzie nie wierzą w to, jakbysmy źle doradzali i muszą sami przez to przejść...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
marecek83
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marecek83 »

oto odpowiedź jaką dostałem skladając reklamacje:
,,NIestety nie możemy rozpatrzeć Pana reklamacji pozytywnie, ponieważ czekał Pan 48 sek. na odpowiedź dealera co jest w granicach normy, a następnie anulował tranzakcję"

no to już jest przesada zmieniam brokera

Awatar użytkownika
Toreus
Stały bywalec
Stały bywalec

Zajebi**** 48 sekund zeby zamknac zlecenie :shock: :569: to nie jest normalny broker tez za jakis miesiac od nich spadam.

Awatar użytkownika
Toreus
Stały bywalec
Stały bywalec

nasze zlecenia nie wychodza w świat pewnie dlatego dzialanie na niekorzysc klienta jest w ich interesie. Rafik zaintersesuj sie Oandą a XTB miej tylko do analizy technicznej

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

Tzw przywilej market makera :) A jak myślisz? Jakbyś maił okazję do zysku to przepuścisz?

Ogólnie XTB nie jest złe :) Czasem daje zarobić. Z tym, ze jednak są lepsi... ale nigdzie nie znalazłem tak dużego lewarowania na towary, tylko takie jak na futures...
Trade what you see, NOT what you hear or think

Awatar użytkownika
turczy
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: turczy »

a czy to ma naprawdę znaczenie? Dla mnie u brokera jest ważnych kilka zupełnie innych rzeczy.
1. To czy potrafi przyznać się do błędu i go naprawić a potem Przeprosić
2. Szybki dostep do gotówki (sytuacja zmienna jest i czasem trzeba zmienić błyskawicznie rynek)
3 To że mogę spać spokojnie i nie zastanawiać się czy jak wstanę kasa będzie dalej na koncie
i jeszcze pare innych drobnych rzeczy.

Moje wymagania jak najbardziej XTB spełnia, natomiast na Onadzie bardzo mocno sie przejechałem w punkcie 1 zaś dwójeczka jest dla mnie nie do zaakceptowania.
Chociaż jak ktoś bawi się jeszcze w skalpowanie albo zawiera kilkadziesiąt transakcji dziennie można się na XTB rzeczywiście pienić, ale skalper to raczej gatunek wymierający. (wymierają pod ciężarem własnego sposobu gry :) )
as bez talii

henry
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: henry »

Witam!
Zamykanie zleceń to w XTB czasem spore oczekiwanie i powtórne kwotowanie. Mam w związku z tym pytanie. Mając otwartych kilka pozycji i chcąc je jak najszybciej zamknąć czy zamykanie ich z jednego MT4 lub z kilku (a może i kilku PC) wyjdzie na to samo czy ta druga wersja będzie szybsza. Oczywiście na jednym rachunku.

ODPOWIEDZ