A co konkretnie ma Pan na myśli?Tomasz Wronka pisze:No niczym Gleb Kapustin... EOT... bo z kim o czym dyskutować...Tymek pisze:freetraderPięknie pojechałeś
![]()
XTB
-
- Stały bywalec
Ja tak samo dzis mnie wku@@@@@ SL 35 pips najmniejszy jaki moglem postawic na franiu!!! To jest granie przeciwko klientowi!!! Co to ma byc!?!? Zlecenia wchodzą po kilkudziesieciu sekundach nie mowiac juz o zamknieciu. Marecek83 czekal 48 sekund!!!!!!!!!!!!!!!! Mam dosyc. Plusem jest tylko metatrader jako platforma do analizy technicznej - reszta to dziadostwo. Kovis we wczesniejszych postach dobrze to ujął wiec nie bede sie powtarzał. Kur@@ 48sekund.... nie wiem czy sie smiac czy plakac....
Fortuna kołem się toczy...
a czy to ma naprawdę znaczenie? Dla mnie u brokera jest ważnych kilka zupełnie innych rzeczy.
1. To czy potrafi przyznać się do błędu i go naprawić a potem Przeprosić
2. Szybki dostep do gotówki (sytuacja zmienna jest i czasem trzeba zmienić błyskawicznie rynek)
3 To że mogę spać spokojnie i nie zastanawiać się czy jak wstanę kasa będzie dalej na koncie
i jeszcze pare innych drobnych rzeczy.
Moje wymagania jak najbardziej XTB spełnia, natomiast na Onadzie bardzo mocno sie przejechałem w punkcie 1 zaś dwójeczka jest dla mnie nie do zaakceptowania.
Chociaż jak ktoś bawi się jeszcze w skalpowanie albo zawiera kilkadziesiąt transakcji dziennie można się na XTB rzeczywiście pienić, ale skalper to raczej gatunek wymierający. (wymierają pod ciężarem własnego sposobu gry
)
1. To czy potrafi przyznać się do błędu i go naprawić a potem Przeprosić
2. Szybki dostep do gotówki (sytuacja zmienna jest i czasem trzeba zmienić błyskawicznie rynek)
3 To że mogę spać spokojnie i nie zastanawiać się czy jak wstanę kasa będzie dalej na koncie
i jeszcze pare innych drobnych rzeczy.
Moje wymagania jak najbardziej XTB spełnia, natomiast na Onadzie bardzo mocno sie przejechałem w punkcie 1 zaś dwójeczka jest dla mnie nie do zaakceptowania.
Chociaż jak ktoś bawi się jeszcze w skalpowanie albo zawiera kilkadziesiąt transakcji dziennie można się na XTB rzeczywiście pienić, ale skalper to raczej gatunek wymierający. (wymierają pod ciężarem własnego sposobu gry

as bez talii
Witam!
Zamykanie zleceń to w XTB czasem spore oczekiwanie i powtórne kwotowanie. Mam w związku z tym pytanie. Mając otwartych kilka pozycji i chcąc je jak najszybciej zamknąć czy zamykanie ich z jednego MT4 lub z kilku (a może i kilku PC) wyjdzie na to samo czy ta druga wersja będzie szybsza. Oczywiście na jednym rachunku.
Zamykanie zleceń to w XTB czasem spore oczekiwanie i powtórne kwotowanie. Mam w związku z tym pytanie. Mając otwartych kilka pozycji i chcąc je jak najszybciej zamknąć czy zamykanie ich z jednego MT4 lub z kilku (a może i kilku PC) wyjdzie na to samo czy ta druga wersja będzie szybsza. Oczywiście na jednym rachunku.