Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w akcji
- Damian_GTK
- Pasjonat
bardzo ładne objęcie na miesięcznym może sugerować, że spadek zostanie zatrzymany, ale mogą wydarzyć się 3 rzeczy, może dojść do odbicia i zapoczątkowania trendu wzrostowego, może dojść do konsolidacji, lub może dojść do chwilowej korekty i następnie dalszego kontynuowania spadków, ja bym obstawiał konsolidację w okolicach tego poziomu
TRZYMAJ SIĘ PLANU ! ! !
------------------------------------
PRICE ACTION zapraszam na STRONĘ, www poniżej
------------------------------------
PRICE ACTION zapraszam na STRONĘ, www poniżej
chcialem sie zapytac odnosnie obecnej sytuacji na kablu- na wyzszych interwalach widac odbicie od wsparcia + inside bary, czy to moze swiadczyc o szansie na zmiane kierunku na up? w razie czego prosze mnie poprawic jako ze stawiam pierwsze kroki w pa, jak rowniez na forexie dzialam od stosunkowo niedawna, z gory dzieki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
IB i konsolidacja według mnie wynika raczej z czasu w jakim tam dotarliśmy. Z technicznego punktu widzenia mamy test dołka po wyższym szczycie więc powinno służyć jako przynajmniej chwilowe wsparcie. Na świecach miesięcznych mamy OB, po którym następują dalsze spadki, podobnie na W1, więc w długiej perspektywie rynek niedźwiedzia. Wsparcie które opisałeś według mnie raczej jako chwilowe ewentualnie z tego miejsca korekta w górę i spadkiTrafek pisze:chcialem sie zapytac odnosnie obecnej sytuacji na kablu- na wyzszych interwalach widac odbicie od wsparcia + inside bary, czy to moze swiadczyc o szansie na zmiane kierunku na up? w razie czego prosze mnie poprawic jako ze stawiam pierwsze kroki w pa, jak rowniez na forexie dzialam od stosunkowo niedawna, z gory dzieki

EU z fundamentalnego pkt widzenia zbliżają się spadki

Ostatnio zmieniony 27 gru 2010, 19:28 przez Wa$$kII, łącznie zmieniany 1 raz.
Yaaa man
sory, że się głupio czepiam ale chyba rynek niedźwiedzia co?Wa$$kII pisze:IB i konsolidacja według mnie wynika raczej z czasu w jakim tam dotarliśmy. Z technicznego punktu widzenia mamy test dołka po wyższym szczycie więc powinno służyć jako przynajmniej chwilowe wsparcie. Na świecach miesięcznych mamy OB, po którym następują dalsze spadki, podobnie na W1, więc w długiej perspektywie rynek byka. Wsparcie które opisałeś według mnie raczej jako chwilowe ewentualnie z tego miejsca korekta w górę i spadkiTrafek pisze:chcialem sie zapytac odnosnie obecnej sytuacji na kablu- na wyzszych interwalach widac odbicie od wsparcia + inside bary, czy to moze swiadczyc o szansie na zmiane kierunku na up? w razie czego prosze mnie poprawic jako ze stawiam pierwsze kroki w pa, jak rowniez na forexie dzialam od stosunkowo niedawna, z gory dzieki
EU z fundamentalnego pkt widzenia zbliżają się spadki, co potwierdza ruch na kablu.

takleszczu pisze:sory, że się głupio czepiam ale chyba rynek niedźwiedzia co?Wa$$kII pisze:IB i konsolidacja według mnie wynika raczej z czasu w jakim tam dotarliśmy. Z technicznego punktu widzenia mamy test dołka po wyższym szczycie więc powinno służyć jako przynajmniej chwilowe wsparcie. Na świecach miesięcznych mamy OB, po którym następują dalsze spadki, podobnie na W1, więc w długiej perspektywie rynek byka. Wsparcie które opisałeś według mnie raczej jako chwilowe ewentualnie z tego miejsca korekta w górę i spadkiTrafek pisze:chcialem sie zapytac odnosnie obecnej sytuacji na kablu- na wyzszych interwalach widac odbicie od wsparcia + inside bary, czy to moze swiadczyc o szansie na zmiane kierunku na up? w razie czego prosze mnie poprawic jako ze stawiam pierwsze kroki w pa, jak rowniez na forexie dzialam od stosunkowo niedawna, z gory dzieki
EU z fundamentalnego pkt widzenia zbliżają się spadki, co potwierdza ruch na kablu.

Yaaa man
-
- Stały bywalec
para USD-PLN - wiem wiem - ogromny spread ale bardzo czesto jest tu wiele bardzo czytelnych okazji i ruchy po kilkaset pipsów . Testuje na demo bo realne konto jak juz pisałem po złamaniu zasad wyczyszczone niemal do zera około dwa tygodnie temu.
powody do zagrania -
utworzony pin bar na ostatnich świecach
poziom testowany kilkukrotnie w przeszłosci
+ fundamenty
lepsze od oczekiwanych dane z USA
powody do zagrania -
+ fundamenty
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nie za szeroki ten poziom wsparcia? Mi wychodzi 130 pipsów.skalpel_szczecin pisze:para USD-PLN - wiem wiem - ogromny spread ale bardzo czesto jest tu wiele bardzo czytelnych okazji i ruchy po kilkaset pipsów . Testuje na demo bo realne konto jak juz pisałem po złamaniu zasad wyczyszczone niemal do zera około dwa tygodnie temu.
powody do zagrania -
+ fundamenty