Witam.
Nie można wgrać ani indyka, ani EA. Jest tylko kilka indyków, które były dołączone do MT4Mobile i nic więcej. Nie można z tego względu, że to jest inna platforma sprzętowa a MetaQuotes nie udostępnia do nich kompilatorów.
Pozdrawiam
Karol Marchewka

Palmtop
ja moge odsprzedac nowiutenki palmfon=palmtop jaki daje xtb zwyciezca konkursu  no bo jakby to powiedziec wygralem
 no bo jakby to powiedziec wygralem  to jest HP iPAQ rw6815 jakby ktos by zainteresowany niech pisze do mnie na poczte holger@wp.pl ten palmfon ma wszystkie funkcje jakie sa potrzebne do grania na platformach
 to jest HP iPAQ rw6815 jakby ktos by zainteresowany niech pisze do mnie na poczte holger@wp.pl ten palmfon ma wszystkie funkcje jakie sa potrzebne do grania na platformach  wiec jakby ktos mial problem z wybraniem to rowniez go polecam
 wiec jakby ktos mial problem z wybraniem to rowniez go polecam

no bo jakby to powiedziec wygralem
 no bo jakby to powiedziec wygralem  to jest HP iPAQ rw6815 jakby ktos by zainteresowany niech pisze do mnie na poczte holger@wp.pl ten palmfon ma wszystkie funkcje jakie sa potrzebne do grania na platformach
 to jest HP iPAQ rw6815 jakby ktos by zainteresowany niech pisze do mnie na poczte holger@wp.pl ten palmfon ma wszystkie funkcje jakie sa potrzebne do grania na platformach  wiec jakby ktos mial problem z wybraniem to rowniez go polecam
 wiec jakby ktos mial problem z wybraniem to rowniez go polecamPrawdziwa mobilnosc... To pierwsze to palmtop z nawigacja, ponizej palmofon (HTC) z dostepem do netu (ryczalt Plusa) i programem X-trade...   

Wszystko dziala wysmienicie... trzeba tylko od czasu do czasu zerkac na droge 

Wszystko dziala wysmienicie... trzeba tylko od czasu do czasu zerkac na droge

Ostatnio zmieniony 18 sty 2007, 18:12 przez Baton, łącznie zmieniany 1 raz.

Nie wiem, nie testowalem. Bylo chyba cos na temat Oandy i palmfonu na forum...Czy na takim palmfonie mozna uzywać np. Oandy ?
Wydaje mi sie ze powinni oferowac specjalne oprogramowanie. Z wieloma 'normalnymi' stronami (banki, dm-y etc.) sa bardzo duze klopoty - windows mobile to nie xp...
Na pewno dziala X-trade i wiem ze Finspreds rowniez ma specjalny soft.
Witam, 
a czy ktoś może wie czy można grac lub inaczej używać do gry np telefonu typu Nokia N73. Jak mi się wydaje to można w nich zainstalować pewne aplikacje.
Może ktoś z Formowiczów ma takowy sprzęt i używa go do gry na FX, nie chce mi się kupować Noki i sprawdzać to na własnej skórze żeby potem sprzedawać taki telefonik bo jest bezużyteczny do forexu.

a czy ktoś może wie czy można grac lub inaczej używać do gry np telefonu typu Nokia N73. Jak mi się wydaje to można w nich zainstalować pewne aplikacje.
Może ktoś z Formowiczów ma takowy sprzęt i używa go do gry na FX, nie chce mi się kupować Noki i sprawdzać to na własnej skórze żeby potem sprzedawać taki telefonik bo jest bezużyteczny do forexu.