Palmtop

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.

Nie można wgrać ani indyka, ani EA. Jest tylko kilka indyków, które były dołączone do MT4Mobile i nic więcej. Nie można z tego względu, że to jest inna platforma sprzętowa a MetaQuotes nie udostępnia do nich kompilatorów.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

Awatar użytkownika
Bizon
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Bizon »

ja moge odsprzedac nowiutenki palmfon=palmtop jaki daje xtb zwyciezca konkursu :) no bo jakby to powiedziec wygralem :) to jest HP iPAQ rw6815 jakby ktos by zainteresowany niech pisze do mnie na poczte holger@wp.pl ten palmfon ma wszystkie funkcje jakie sa potrzebne do grania na platformach :) wiec jakby ktos mial problem z wybraniem to rowniez go polecam

Baton
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Baton »

Prawdziwa mobilnosc... To pierwsze to palmtop z nawigacja, ponizej palmofon (HTC) z dostepem do netu (ryczalt Plusa) i programem X-trade... 8)

Wszystko dziala wysmienicie... trzeba tylko od czasu do czasu zerkac na droge :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 18 sty 2007, 18:12 przez Baton, łącznie zmieniany 1 raz.

ventor
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ventor »

Czy na takim palmfonie mozna uzywać np. Oandy ?

Baton
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Baton »

Czy na takim palmfonie mozna uzywać np. Oandy ?
Nie wiem, nie testowalem. Bylo chyba cos na temat Oandy i palmfonu na forum...

Wydaje mi sie ze powinni oferowac specjalne oprogramowanie. Z wieloma 'normalnymi' stronami (banki, dm-y etc.) sa bardzo duze klopoty - windows mobile to nie xp...

Na pewno dziala X-trade i wiem ze Finspreds rowniez ma specjalny soft.

Aroon
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Aroon »

Używa ktoś palmtopa do gry na Oandzie? Czy w ogóle jest to możliwe? Pytam, bo zastanawiam się nad zakupem. Może poradzicie jakiś niedrogi model...

Awatar użytkownika
gucio
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gucio »

www.oanda.com

Angielski znam slabo ale z tego co widac to mozna grac.

Aroon
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Aroon »

Tak do końca nie jestem tego pewien. Czytałem jakieś stare posty na ten temat z których wynika, że są problemy. Wolałbym mieć pewność przed zakupem palmtopa. Może ktoś już to przetestował?

banki7
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: banki7 »

Witam,
a czy ktoś może wie czy można grac lub inaczej używać do gry np telefonu typu Nokia N73. Jak mi się wydaje to można w nich zainstalować pewne aplikacje.
Może ktoś z Formowiczów ma takowy sprzęt i używa go do gry na FX, nie chce mi się kupować Noki i sprawdzać to na własnej skórze żeby potem sprzedawać taki telefonik bo jest bezużyteczny do forexu.

ODPOWIEDZ