Witam.
Nie można wgrać ani indyka, ani EA. Jest tylko kilka indyków, które były dołączone do MT4Mobile i nic więcej. Nie można z tego względu, że to jest inna platforma sprzętowa a MetaQuotes nie udostępnia do nich kompilatorów.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Palmtop
ja moge odsprzedac nowiutenki palmfon=palmtop jaki daje xtb zwyciezca konkursu
no bo jakby to powiedziec wygralem
to jest HP iPAQ rw6815 jakby ktos by zainteresowany niech pisze do mnie na poczte holger@wp.pl ten palmfon ma wszystkie funkcje jakie sa potrzebne do grania na platformach
wiec jakby ktos mial problem z wybraniem to rowniez go polecam

Prawdziwa mobilnosc... To pierwsze to palmtop z nawigacja, ponizej palmofon (HTC) z dostepem do netu (ryczalt Plusa) i programem X-trade...
Wszystko dziala wysmienicie... trzeba tylko od czasu do czasu zerkac na droge

Wszystko dziala wysmienicie... trzeba tylko od czasu do czasu zerkac na droge

Ostatnio zmieniony 18 sty 2007, 18:12 przez Baton, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem, nie testowalem. Bylo chyba cos na temat Oandy i palmfonu na forum...Czy na takim palmfonie mozna uzywać np. Oandy ?
Wydaje mi sie ze powinni oferowac specjalne oprogramowanie. Z wieloma 'normalnymi' stronami (banki, dm-y etc.) sa bardzo duze klopoty - windows mobile to nie xp...
Na pewno dziala X-trade i wiem ze Finspreds rowniez ma specjalny soft.
Witam,
a czy ktoś może wie czy można grac lub inaczej używać do gry np telefonu typu Nokia N73. Jak mi się wydaje to można w nich zainstalować pewne aplikacje.
Może ktoś z Formowiczów ma takowy sprzęt i używa go do gry na FX, nie chce mi się kupować Noki i sprawdzać to na własnej skórze żeby potem sprzedawać taki telefonik bo jest bezużyteczny do forexu.
a czy ktoś może wie czy można grac lub inaczej używać do gry np telefonu typu Nokia N73. Jak mi się wydaje to można w nich zainstalować pewne aplikacje.
Może ktoś z Formowiczów ma takowy sprzęt i używa go do gry na FX, nie chce mi się kupować Noki i sprawdzać to na własnej skórze żeby potem sprzedawać taki telefonik bo jest bezużyteczny do forexu.