Palmtop

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Awatar użytkownika
eranet
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: eranet »

Kovis pisze:Wrzuć jakiś program do stabilności netu, problem w łączu chyba, a nie w sprzęcie.
czyli np. jaki? jaki polecasz?
pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to....

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

Ja używam palmtopa do handlu i sprawdza się on tylko do kontroli otwartych pozycji lub precyzyjnego momentu wejścia gdy nie jesteśmy w stanie używać komputera. Natomiast jakość analiz na 2,8 calowym wyświetlaczy smartphona jest fatalna, ale w sytuacjach wymagających jej przeprowadzenia da się to wykonać. Dla mnie służy do kontroli moich pieniędzy w czasie gdy nie mogę używać komputera i wszystkie analizy staram się przeprowadzać na PC.
Co do jakości połączenia to w mieście nie ma żadnego problemu (GPRS lub WLAN). Jeśli chodzi o wskaźniki teoretycznie się da, ale w praktyce nie sprawdzałem (nie mam aż takiej wiedzy na ten temat).

Pozdrawiam
Trade what you see, NOT what you hear or think

Awatar użytkownika
eranet
Stały bywalec
Stały bywalec

ja swojego plamtopa na drugi dzien po zakupie oddalem do serwisu, sprawdzili niby wszystko jest ok, ale dla mnie nie jest to praca stabilna... chciałbym jakis program do stabilności, ale nikt nic tu nie polecił, wiec ponawiam prośbę. Wiadomo, ze nie jest to urzadzenie do robienia analiz, ale wskazniki da sie modyfikowac i ogladac, podobnie zniesienia, rysowac linie trendu, wiec tak najgorzej nie jest... no i da sie kupic/zamknąc pozycje a to jest najwazniejsze

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

Ruch generowany przez oprogramowanie zależy od intensywności pracy ;) Od około 50 KB do 1,5 MB (można i więcej). No niestety nie mam MDA III, ale jakość analiz w poziomym ułożeniu ekranu jest dobra. Niestety u mnie w Białymstoku jest mało punktów WiFi, ale jeśli chodzi o GPRS szybkość jest znośna.
Trade what you see, NOT what you hear or think

Awatar użytkownika
L1su
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: L1su »

Tymek grasz na real koncie w interbankfx przez palmtopa?

pozdrawiam
Anyone who has never made a mistake has never tried anything new

Awatar użytkownika
L1su
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: L1su »

no wlasnie bo interbankfx oferuje tylko gre na demku przez palmtopa
Anyone who has never made a mistake has never tried anything new

Awatar użytkownika
eranet
Stały bywalec
Stały bywalec

czy ktoś wie, jak wgrac własny wskażnik na palmtopa? mam wersje demo, bo to testuje dopiero, konto w xtb, ale nie mam niestety folderu experts na palmtopie, wiec nie wiem jak sobie poradzic z tym problemem...

ODPOWIEDZ