czyli np. jaki? jaki polecasz?Kovis pisze:Wrzuć jakiś program do stabilności netu, problem w łączu chyba, a nie w sprzęcie.
Palmtop
Ja używam palmtopa do handlu i sprawdza się on tylko do kontroli otwartych pozycji lub precyzyjnego momentu wejścia gdy nie jesteśmy w stanie używać komputera. Natomiast jakość analiz na 2,8 calowym wyświetlaczy smartphona jest fatalna, ale w sytuacjach wymagających jej przeprowadzenia da się to wykonać. Dla mnie służy do kontroli moich pieniędzy w czasie gdy nie mogę używać komputera i wszystkie analizy staram się przeprowadzać na PC.
Co do jakości połączenia to w mieście nie ma żadnego problemu (GPRS lub WLAN). Jeśli chodzi o wskaźniki teoretycznie się da, ale w praktyce nie sprawdzałem (nie mam aż takiej wiedzy na ten temat).
Pozdrawiam
Co do jakości połączenia to w mieście nie ma żadnego problemu (GPRS lub WLAN). Jeśli chodzi o wskaźniki teoretycznie się da, ale w praktyce nie sprawdzałem (nie mam aż takiej wiedzy na ten temat).
Pozdrawiam
Trade what you see, NOT what you hear or think
ja swojego plamtopa na drugi dzien po zakupie oddalem do serwisu, sprawdzili niby wszystko jest ok, ale dla mnie nie jest to praca stabilna... chciałbym jakis program do stabilności, ale nikt nic tu nie polecił, wiec ponawiam prośbę. Wiadomo, ze nie jest to urzadzenie do robienia analiz, ale wskazniki da sie modyfikowac i ogladac, podobnie zniesienia, rysowac linie trendu, wiec tak najgorzej nie jest... no i da sie kupic/zamknąc pozycje a to jest najwazniejsze
pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to....
Ruch generowany przez oprogramowanie zależy od intensywności pracy
Od około 50 KB do 1,5 MB (można i więcej). No niestety nie mam MDA III, ale jakość analiz w poziomym ułożeniu ekranu jest dobra. Niestety u mnie w Białymstoku jest mało punktów WiFi, ale jeśli chodzi o GPRS szybkość jest znośna.

Trade what you see, NOT what you hear or think