hmm...chociaz juz patrzac na miesieczny to nie koniecznie sie to musi sprawdzic

Dlaczego trend wzrostowy musi być?kobas8 pisze:jak dla mnie ok, przy czym bedzie raczej testowane wsparcie na 1,3300, pozniej raczej powolny spacer w gore, spojrz na wykres tygodniowy, jakby nie patrzac trend wzrostowy musi byc...
hmm...chociaz juz patrzac na miesieczny to nie koniecznie sie to musi sprawdzic
7 grudnia mieliśmy OBDamian_GTK pisze:Na USD/CAD powstaje właśnie dobry pinbar na 4H, a przede wszystkim odrzuca on bardzo ważny poziom 1,0000. Cena 1,5 godziny temu poszła mocno w dół, siła sprzedających nagle się wyczerpała, doszła dokładnie co do pipsa do poziomu 1,0000 i ruszyła mocno w górę.
Moim zdaniem będzie to dobra okazja do zajęcia longa.
Koniec roku - święta - piątek to ostatni dzień na rozsądną grę - przynajmniej z mojego doświadczenia - może na dłuższy termin się da. Ale ja osobiście od poniedziałku do - posylwestrze mam wolne od FX - i to wcale nie dlatego, że chcę tak rozsądek i doświadczenie podpowiada. Także real konta schować - bawić się na demoa&z pisze:A ja tak sobie myślę , że czas zamknąć kramik do końca roku. O ile pierwsze 2 tygodnie grudnia były super to dziś z trudem wyczołgałem się z rynku z 4 pipsami straty. Rynki zamiast zafundować rajd świętego Mikołaja to niewyraźnie pełzną sobie w bok. Ani tego kontrować ani wchodzić z trendem.