7LS part 1
Ja wstalem rano zerknalem na H4 zerknalem gdzie jest cena i stwierdziłem że póki co to Lki
. Ale plan się niestety spierdzielił jak londyn ruszył
. Sytuacja techniczna na H4 uległa zmianie. No nic zobaczymy gdzie sie zamknie aktualnie rysowana swieca. Narazie ejstemy poza linia trendu a to zaleca dalsza wyprzedaż 
- inwestor86
- Pasjonat

niech podazaja, martwisz sie? powinienes sie cieszycShadi pisze:Dla mnie dziwną rzeczą jest to że... ktoś pierdnie lekką L i już 90% osób zakłada że to L... ta S była wiadoma od paru dni ot co. W poniedziałek już było pewne. Retest top był więc tylko i wyłącznie S. Jednak ludzie wolą podążać za naszym magikiem na C
Sam przyznam, ze ten nocny podjazd troche mnie zaskoczyl, ale szybka analiza brak zmian w koncepcji. 3090 i 2900 nadal w zasiegu, poziomy, ktore imo powinny byc odwiedzone jeszcze raz, przed wiekszym wybiciem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Maxio, hm.. ok poczekaj .. bo czegoś nie rozumiem.. jaka analiza... jedno świecowa czy czego to nie rozumiem? na moje wychodziło to samo = S.MaxRipper pisze:Ja wstalem rano zerknalem na H4 zerknalem gdzie jest cena i stwierdziłem że póki co to Lki. Ale plan się niestety spierdzielił jak londyn ruszył
. Sytuacja techniczna na H4 uległa zmianie. No nic zobaczymy gdzie sie zamknie aktualnie rysowana swieca. Narazie ejstemy poza linia trendu a to zaleca dalsza wyprzedaż
Dla Ciebie Max:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
inwestor86 pisze:niech podazaja, martwisz sie? powinienes sie cieszyc
Sam przyznam, ze ten nocny podjazd troche mnie zaskoczyl, ale szybka analiza brak zmian w koncepcji. 3090 i 2900 nadal w zasiegu, poziomy, ktore imo powinny byc odwiedzone jeszcze raz, przed wiekszym wybiciem
Mnie faktycznie trochę też ale przywykłem już do ostatniej mocnej świecy wbijającej w opór i walącą w dół. Mi nie wyszło tak jak chciałem - niestety.
Ja na dziś już się tym nie przejmuję - jutro zobaczę co się zmieniło... rzadko kiedy jankesy dają mi zarobić, ale faktem jest, że jak się ruszają to robią to cudownie i technicznie.
Powodzenia.
- inwestor86
- Pasjonat

W nocy to wina australii byla, wogole sie zdziwilem, bo dane o zatrudnienu fatalne a kurs kangura wystrzelil. Pomyslalem sobie, ze albo fxstreet nawala i dane byly dobre:d zamykanie zyskownych pozycji w audzie i wtedy obecne szorty musialy powiekszyc strate czyli kurs up:]
Lepiej przegapić zysk niż stratę