7LS part 1

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

Ja wstalem rano zerknalem na H4 zerknalem gdzie jest cena i stwierdziłem że póki co to Lki :). Ale plan się niestety spierdzielił jak londyn ruszył :D. Sytuacja techniczna na H4 uległa zmianie. No nic zobaczymy gdzie sie zamknie aktualnie rysowana swieca. Narazie ejstemy poza linia trendu a to zaleca dalsza wyprzedaż :)

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

naszym magikiem C :mrgreen: Shadi dobre, dobre... a co do S niech leci mam dalekie TP :-)

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: donny »

Też mi się wydawało że będzie Cuganowa lampa w dół, aczkolwiek przed podjęciem jakiej kolwiek decyzji trzeba wziąść wszystkie opcje pod uwagę.

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

Shadi pisze:Dla mnie dziwną rzeczą jest to że... ktoś pierdnie lekką L i już 90% osób zakłada że to L... ta S była wiadoma od paru dni ot co. W poniedziałek już było pewne. Retest top był więc tylko i wyłącznie S. Jednak ludzie wolą podążać za naszym magikiem na C :)
niech podazaja, martwisz sie? powinienes sie cieszyc ;)

Sam przyznam, ze ten nocny podjazd troche mnie zaskoczyl, ale szybka analiza brak zmian w koncepcji. 3090 i 2900 nadal w zasiegu, poziomy, ktore imo powinny byc odwiedzone jeszcze raz, przed wiekszym wybiciem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

MaxRipper pisze:Ja wstalem rano zerknalem na H4 zerknalem gdzie jest cena i stwierdziłem że póki co to Lki :). Ale plan się niestety spierdzielił jak londyn ruszył :D. Sytuacja techniczna na H4 uległa zmianie. No nic zobaczymy gdzie sie zamknie aktualnie rysowana swieca. Narazie ejstemy poza linia trendu a to zaleca dalsza wyprzedaż :)
Maxio, hm.. ok poczekaj .. bo czegoś nie rozumiem.. jaka analiza... jedno świecowa czy czego to nie rozumiem? na moje wychodziło to samo = S.
Dla Ciebie Max:

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

inwestor86 pisze:niech podazaja, martwisz sie? powinienes sie cieszyc ;)

Sam przyznam, ze ten nocny podjazd troche mnie zaskoczyl, ale szybka analiza brak zmian w koncepcji. 3090 i 2900 nadal w zasiegu, poziomy, ktore imo powinny byc odwiedzone jeszcze raz, przed wiekszym wybiciem
:)

Mnie faktycznie trochę też ale przywykłem już do ostatniej mocnej świecy wbijającej w opór i walącą w dół. Mi nie wyszło tak jak chciałem - niestety.
Ja na dziś już się tym nie przejmuję - jutro zobaczę co się zmieniło... rzadko kiedy jankesy dają mi zarobić, ale faktem jest, że jak się ruszają to robią to cudownie i technicznie.

Powodzenia.

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

odpalilem druga platforma a tam wczorajsza analiza z fibo :twisted:

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

Shadi pisze:Maxio, hm.. ok poczekaj .. bo czegoś nie rozumiem.. jaka analiza... jedno świecowa czy czego to nie rozumiem? na moje wychodziło to samo = S.
Heh nieco inaczej rysowałem te kreski rano:

Obrazek

Ale chociaż teraz sie zgadzamy :D

Awatar użytkownika
Etherlord
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Etherlord »

W nocy to wina australii byla, wogole sie zdziwilem, bo dane o zatrudnienu fatalne a kurs kangura wystrzelil. Pomyslalem sobie, ze albo fxstreet nawala i dane byly dobre:d zamykanie zyskownych pozycji w audzie i wtedy obecne szorty musialy powiekszyc strate czyli kurs up:]
Lepiej przegapić zysk niż stratę

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

MaxRipper pisze:Heh nieco inaczej rysowałem te kreski rano:

Ale chociaż teraz sie zgadzamy :D
no to brak imho spadkowej LT do tego Opór zaznaczony przez Ciebie pokrywający się z LT by był.

Zablokowany