7LS part 1
Dziś pierwszy piątek miesiaca. Do 14.30 bedą się czaić. Później się wyjaśni. Londyn za dużo do tego czasu nie porządzi bo będą się bać. Jak dla mnie rynek w tej chwili wygląda byczo, ale wskaźniki ponapinane. SP500 stoi na oporze i czeka. Jeśli dane bedą neutralne powinniśmy zrobić małą korektę na podebranie i dalej up. Jeśli będą rewelacyjne to przelecimy przez opory, a jeśli słabe to może korekta będzie głębsza, choć mam wrażenie, że jeszcze ten ruch up sie nie zakończył.
Dobre wejście longiem w kabla w okolicach 1,5612-1,5614 bym widział, a w edka to okolice 1,3200 ewentualnie 1,3182.
Ale zobaczymy pewnie na newsach będzie gorąco i różnie może się skończyć.
Dobre wejście longiem w kabla w okolicach 1,5612-1,5614 bym widział, a w edka to okolice 1,3200 ewentualnie 1,3182.
Ale zobaczymy pewnie na newsach będzie gorąco i różnie może się skończyć.
- inwestor86
- Pasjonat
dane nie maja znaczenia, ludzie kiedy wy sie tego nauczycie?dargoth pisze: Jeśli dane bedą neutralne (...) Jeśli będą rewelacyjne to przelecimy przez opory, a jeśli słabe to może korekta będzie głębsza

limity i ordery dawno juz poustawiane, cena poleci do jednych i do drugich i ta nia pokieruje a nie dane. Cyferki dadza takie, zeby szary lud zmylic albo zeby mieli sie nad czym zastanawiac kiedy cena bedzie zapierdzielac

- Mike_Scofield
- Pasjonat
Ja myślę Mirek, że oni się Ciebie boją po prostu<kerimb> pisze: Przesiadłem się na Edka i znowu go wmurowało jak pień ... Albo dzisiaj nie mam farta albo????
K...na! Znajdzie się taki mądry? Wczoraj było to samo z kablem ...

"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield