spojrz na h1 i tez bedziesz wiedzial kto kupuje a kto sprzedaje, serio mowieJAREK67 pisze:Inwestor,
Czy Ty już wiesz, w którą stronę pójdzie rynek? Ew. daj znać jak będziesz wiedział. serio mówię.
7LS part 1
- inwestor86
- Pasjonat
Czy masz dostateczną wiedzę, żeby to stwierdzić? Mówienie ludziom, że się nie da, że nie działa, że to czy tamto jest do dupy to żadna nauka. Ucz ludzi tego co działa u Ciebie, a nie starasz się ich zniechęcić do zdobywania wiedzy, która w Twoim przypadku nie działa. Jest wiele dróg do sukcesu, a zdobywanie wszechstronnej wiedzy o rynku z pewnością nie przeszkodzi w jego osiągnięciu.inwestor86 pisze: probuje uswiadomic osoby, ze cyferki, ktore podaja w kalendarzach ekonomicznych nie maja znaczenia dla ruchu ceny, bo to nie od nich zalezy jak poleci, ale jak grochem o sciane.. moze kiedys sie o tym przekonaja
Pozdrawiam!
- inwestor86
- Pasjonat
cena pojdzie w strone przeciwna do tej, gdzie wypelnily sie ostatnie ordery b/s.. wypelnily sie wszystkie buy limty, cena pojdzie w dol bo jest przewaga S. Pojdzie w gore przy odwrotniej sytuacjiShadi pisze:wcześniej było y zleceń na b/s to nie ma bata reakcja jest i to przeważnie 100%cent w 2gą stronę.
zdobywanie wiedzy jest bardzo wazne w tym bs. i nie zniechecam, wrecz przeciwnie, zachecam do zdobywania wiedzy, ale w tym wlasciwym kierunkudargoth pisze:Czy masz dostateczną wiedzę, żeby to stwierdzić? Mówienie ludziom, że się nie da, że nie działa, że to czy tamto jest do dupy to żadna nauka. Ucz ludzi tego co działa u Ciebie, a nie starasz się ich zniechęcić do zdobywania wiedzy, która w Twoim przypadku nie działa. Jest wiele dróg do sukcesu, a zdobywanie wszechstronnej wiedzy o rynku z pewnością nie przeszkodzi w jego osiągnięciu.
Pozdrawiam!

takze zostawmy je, bo i tak nie wszyscy zrozumieja, w koncutak tylko kilka % przetrwaShadi pisze:Myślę ze cały czas rozmawiamy o sprawach związanych z rynkiem, tylko nie którzy nie chcą zaakceptować niektórych spraw ;/
Dobra Panowie! Ja swoje pod dane wziąłem ... Normalna stawka x 3 bo z kieruneczkiem ... Czyli +60 x 3 = +180 pipsiorków ... Gorączka mnie wykańcza i już nie mam cierpliwości obserwować ...
P.S. Swoją drogą Ciekawe czy przejdą 1.3340, tak jak rozmawialiśmy? ... Hmmm ...

P.S. Swoją drogą Ciekawe czy przejdą 1.3340, tak jak rozmawialiśmy? ... Hmmm ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.