7LS part 1

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

JAREK67 pisze:Inwestor,
Czy Ty już wiesz, w którą stronę pójdzie rynek? Ew. daj znać jak będziesz wiedział. serio mówię.
spojrz na h1 i tez bedziesz wiedzial kto kupuje a kto sprzedaje, serio mowie

dargoth
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dargoth »

inwestor86 pisze: probuje uswiadomic osoby, ze cyferki, ktore podaja w kalendarzach ekonomicznych nie maja znaczenia dla ruchu ceny, bo to nie od nich zalezy jak poleci, ale jak grochem o sciane.. moze kiedys sie o tym przekonaja ;)
Czy masz dostateczną wiedzę, żeby to stwierdzić? Mówienie ludziom, że się nie da, że nie działa, że to czy tamto jest do dupy to żadna nauka. Ucz ludzi tego co działa u Ciebie, a nie starasz się ich zniechęcić do zdobywania wiedzy, która w Twoim przypadku nie działa. Jest wiele dróg do sukcesu, a zdobywanie wszechstronnej wiedzy o rynku z pewnością nie przeszkodzi w jego osiągnięciu.
Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: donny »

Ok wracajać do spraw zwiazanych z rynkiem. Kerimb masz jeszcze shorta?

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Myślę ze cały czas rozmawiamy o sprawach związanych z rynkiem, tylko nie którzy nie chcą zaakceptować niektórych spraw ;/

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

Shadi pisze:wcześniej było y zleceń na b/s to nie ma bata reakcja jest i to przeważnie 100%cent w 2gą stronę.
cena pojdzie w strone przeciwna do tej, gdzie wypelnily sie ostatnie ordery b/s.. wypelnily sie wszystkie buy limty, cena pojdzie w dol bo jest przewaga S. Pojdzie w gore przy odwrotniej sytuacji
dargoth pisze:Czy masz dostateczną wiedzę, żeby to stwierdzić? Mówienie ludziom, że się nie da, że nie działa, że to czy tamto jest do dupy to żadna nauka. Ucz ludzi tego co działa u Ciebie, a nie starasz się ich zniechęcić do zdobywania wiedzy, która w Twoim przypadku nie działa. Jest wiele dróg do sukcesu, a zdobywanie wszechstronnej wiedzy o rynku z pewnością nie przeszkodzi w jego osiągnięciu.
Pozdrawiam!
zdobywanie wiedzy jest bardzo wazne w tym bs. i nie zniechecam, wrecz przeciwnie, zachecam do zdobywania wiedzy, ale w tym wlasciwym kierunku ;)

Shadi pisze:Myślę ze cały czas rozmawiamy o sprawach związanych z rynkiem, tylko nie którzy nie chcą zaakceptować niektórych spraw ;/
takze zostawmy je, bo i tak nie wszyscy zrozumieja, w koncutak tylko kilka % przetrwa

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: iwan »

Na M15 sygnal S i podwojny szczyt. Wlasnie przebili linie szyji, a do 14.30 jeszcze troche czasu. Hmmm.
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: donny »

inwestor86

Wydaje mi sie czy traktujesz nas szakarkow z góry?

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

inwestor86 pisze:
Czy Ty już wiesz, w którą stronę pójdzie rynek? Ew. daj znać jak będziesz wiedział. serio mówię.
patrzę i nie widzę

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

JAREK67 pisze:
inwestor86 pisze:
patrzę i nie widzę
teraz to juz nie musisz odpowiadać :roll: :wink:

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Dobra Panowie! Ja swoje pod dane wziąłem ... Normalna stawka x 3 bo z kieruneczkiem ... Czyli +60 x 3 = +180 pipsiorków ... Gorączka mnie wykańcza i już nie mam cierpliwości obserwować ... :mrgreen:

P.S. Swoją drogą Ciekawe czy przejdą 1.3340, tak jak rozmawialiśmy? ... Hmmm ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany