7LS part 1

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RAY of Sunshine »

MaxRipper pisze:Nie wiem ale jestem w szoku bo na edku czegoś takiego nie widziałem.
Max to przypomnę co się nie tak całkiem dawno działo na majorsie. Aż zachowałem to sobie w archiwum, dlatego pokazuję
:wink:

Pozdro!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
pan_martino
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pan_martino »

Ja pamietam doslonie identyczna sytuacje na edku. Wybyli sie do gory, przebili wsparcie ale dalej juz nie dali rady i lecialo na dol przez nastepne dni. Moze teraz tez tak bedzie.

axb
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: axb »

tylko to była sprężyna z indexu dolara wtedy to odbicie wynikło

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

RAY of Sunshine pisze:Max to przypomnę co się nie tak całkiem dawno działo na majorsie. Aż zachowałem to sobie w archiwum, dlatego pokazuję
He he widać mało widziałem :D
pan_martino pisze:Ja pamietam doslonie identyczna sytuacje na edku. Wybyli sie do gory, przebili wsparcie ale dalej juz nie dali rady i lecialo na dol przez nastepne dni. Moze teraz tez tak bedzie.
Myślę ze dużą rolę odegra tu poziom zamknięcia D1. Jeśli będzie strong bullish nieśmiało można stawiać longi, a jeśli zamkniecie dnia wypadnie wewnątrz kanału to można wciąż "przytulać niedźwiadki".

dargoth
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dargoth »

A może źródło ruchu w SP500 upatrywać?
Hehe
Tak naprawdę nie ma znaczenia od czego się zaczęło i tak wszystko było dokładnie wyreżyserowane, a edek zwyczjnie potrzebował w tym miejscu korekty.
Ten rynek to jak naczynia połączone jak się doleje w jedno to w innych musi się wyrównać. Pisałem, że Ameryka skupuje papiery od jakiegoś czasu i dobrze wiedzieli dlaczego. Do Azji w końcu dotarło co jest grane, choć Amerykanie zmyłkę zrobili na koniec wczorajszej sesji. Naprawdę jak się zaczyna to wszystko dostrzegać to widać poprostu mistrzowską robotę, i ta medialna nagonka na problemy Europy. Ci, którzy tym biznesem trzęsą mają niezwykłe możliwości i wspaniałych strategów. Aż miło obserwować. Jak zwykle Ameryka jedzie pod górę najbardziej załadowana.

Pozdr.!

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

dargoth pisze:A może źródło ruchu w SP500 upatrywać?
Hehe
Tak naprawdę nie ma znaczenia od czego się zaczęło i tak wszystko było dokładnie wyreżyserowane, a edek zwyczjnie potrzebował w tym miejscu korekty.
Ten rynek to jak naczynia połączone jak się doleje w jedno to w innych musi się wyrównać. Pisałem, że Ameryka skupuje papiery od jakiegoś czasu i dobrze wiedzieli dlaczego. Do Azji w końcu dotarło co jest grane, choć Amerykanie zmyłkę zrobili na koniec wczorajszej sesji. Naprawdę jak się zaczyna to wszystko dostrzegać to widać poprostu mistrzowską robotę, i ta medialna nagonka na problemy Europy. Ci, którzy tym biznesem trzęsą mają niezwykłe możliwości i wspaniałych strategów. Aż miło obserwować. Jak zwykle Ameryka jedzie pod górę najbardziej załadowana.

Pozdr.!
dawalem dzisiaj taki fajny obrazek pasujacy do funnymentow

http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 688#253688

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

MaxRipper pisze:Teraz niech mi ktoś mądry wytłumaczy fundamentalne skąd ten ruch się wział
Technicznie - ano stąd, że postanowiliśmy testować niedawno złamane wsparcie - i tam kiedyś miałem sell limit..... :evil:
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

fx_rambo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fx_rambo »

dobry sygnał
a resztę załatwi MM
:D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: donny »

WItam,
Shadi jaki dziś obrałeś kierunek?

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Wygląda na 150 p long