edit. i jak nie kochać fx. Wcześniej trzymałem - be teraz nie i pewnie zleci jeszcze... ajć ;/
7LS part 1
- RAY of Sunshine
- Gaduła

a Widzisz.. tam był na prawdę dobry poziom aby załadować się w S z 2-3p sl:)RAY of Sunshine pisze:Cześć!
Shadi nieraz przyglądając się Twoim wejściom mam wrażenie że czasami masz w d....e poziomyNp. Twoje dzisiejsze próby (wejścia wspaniałe). Jak się np. ma Twoje ostatnie wejście do tych poprzednich niższych? Czy miejsce miało tą samą wagę? Ja tam nic nie widziałem, a Ty złapałeś szczyt
jak potrzeba wrzucę screen
- Mike_Scofield
- Pasjonat

Shadi jest jak Chuck Norris.RAY of Sunshine pisze:Jak się np. ma Twoje ostatnie wejście do tych poprzednich niższych? Czy miejsce miało tą samą wagę? Ja tam nic nie widziałem, a Ty złapałeś szczyt
Sam ustala gdzie będą szczyty i dołki
Gratki Shadi ...
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield
- RAY of Sunshine
- Gaduła

Ja na poczatku myslalem ze ten S to bedzie zmyła i po przebiciu wpakowałem sie w długą SL na be po 15 pipsach jak mi zamkneło na BE wsiadłem w S widząc ze zmyłka był LShadi pisze:a Widzisz.. tam był na prawdę dobry poziom aby załadować się w S
Pozdraiwam
eh sukinsyny łyse. w sumie wydymali mnie na jakieś 60 pips ;/ znowu wejście na szczycie i znowu dupa z fajnego zysku. 4x tyle mogło być. Nie radzę sobie z tym ;/ (long term tp)
Ps. Na screeenie bardzo bardzo częsta zagrywka stosowana przez?? hm.. na moje banki/instytucje. Kupa osób załadowała się w L celowe przebicie oporu na dole i niby dla nie których to fake move ap ale w rezultacie i w realu to po powrót do supply/demand. Założę się że inwestor jak zobaczył ten poziomik i dalej skalpuje to zasadził się tam w S
Pozdrawiam
Ps. Na screeenie bardzo bardzo częsta zagrywka stosowana przez?? hm.. na moje banki/instytucje. Kupa osób załadowała się w L celowe przebicie oporu na dole i niby dla nie których to fake move ap ale w rezultacie i w realu to po powrót do supply/demand. Założę się że inwestor jak zobaczył ten poziomik i dalej skalpuje to zasadził się tam w S
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.