Ja potrzymałem do 1,3020, ale wejście miałem dużo niżej od Twojego ...Shadi pisze:eh sukinsyny łyse. w sumie wydymali mnie na jakieś 60 pips ;/ znowu wejście na szczycie i znowu dupa z fajnego zysku. 4x tyle mogło być. Nie radzę sobie z tym ;/ (long term tp)
7LS part 1
- Mike_Scofield
- Pasjonat
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield
U mnie to samo - motałem się motałem w konsolidacji a potem jak wybili to już beze mnie. Ale liczę że może na następnej H4-rce coś ugram aczkolwiek dziś będzie bez szaleństw bo główny ruch już nastąpił.Shadi pisze:eh sukinsyny łyse. w sumie wydymali mnie na jakieś 60 pips ;/ znowu wejście na szczycie i znowu dupa z fajnego zysku. 4x tyle mogło być. Nie radzę sobie z tym ;/ (long term tp)
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Dzięki:). A te dwa wcześniejsze wejścia to już w oparciu o najzwyklejszy lokalny opór na M1/M5?Shadi pisze:eh sukinsyny łyse. w sumie wydymali mnie na jakieś 60 pips ;/ znowu wejście na szczycie i znowu dupa z fajnego zysku. 4x tyle mogło być. Nie radzę sobie z tym ;/ (long term tp)
Ps. Na screeenie bardzo bardzo częsta zagrywka stosowana przez?? hm.. na moje banki/instytucje. Kupa osób załadowała się w L celowe przebicie oporu na dole i niby dla nie których to fake move ap ale w rezultacie i w realu to po powrót do supply/demand. Założę się że inwestor jak zobaczył ten poziomik i dalej skalpuje to zasadził się tam w S
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- pan_martino
- Gaduła
Witam! Widzę, że Panowie ostro szalejecie ...
Wczorajsze zagranie na 3 x 40 pipsiorów = +120 pipsiorów
Łącznie do tej pory: +2631+120 = +2751 pipsiorów
kerimb nie grał, bo walczył ze śniegiem pod chałupą ... Dzisiaj 2 godziny 40 min (normalnie 40 minut) do roboty ... Nie szło na komórce, bo strach jak cholera ... Teraz już chyba nic nie ugram ... Za dużo poszło ... Deko szkoda, bo te dwa dni piękne ruchy były ... Ale cóż, koniec miecha dzisiaj więc nie ma co szaleć żeby nie zepsuć ...
Darz bór!
Wczorajsze zagranie na 3 x 40 pipsiorów = +120 pipsiorów
Łącznie do tej pory: +2631+120 = +2751 pipsiorów
kerimb nie grał, bo walczył ze śniegiem pod chałupą ... Dzisiaj 2 godziny 40 min (normalnie 40 minut) do roboty ... Nie szło na komórce, bo strach jak cholera ... Teraz już chyba nic nie ugram ... Za dużo poszło ... Deko szkoda, bo te dwa dni piękne ruchy były ... Ale cóż, koniec miecha dzisiaj więc nie ma co szaleć żeby nie zepsuć ...

Darz bór!
- klonmarcin
- Maniak
Na późniejsze ??<kerimb> pisze:ZMIENIŁY SIĘ GODZINY PUNKTÓW ZWROTNYCH!
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...