Czy jest możliwość ustawienia na platformie jforex trailing stopa? Pewnie gdzieś jest info i próbowałem wyszukać przez wyszukiwarkę, ale wyszukało mi tylko wszystkie posty raposo ("ducascopy trailing") - masz ducascopy w stopce...
Dukascopy - ECN
Jeżeli Twoje zlecenie ma już ustawiony SL to wchodzisz w zakładkę orders, wybierasz SL, edit order i jest tam opcja trailing step którą trzeba zaptaszkować.
Jeżeli nie masz SL to poprostu go ustawiasz - pojawi się identyczna ramka co w opcji powyżej i postępujesz dokładnie tak samo.
I tu ciekawostka - trail działa po stronie serwera. Nie trzeba mieć odpalonego JForex aby działał.
Jeżeli nie masz SL to poprostu go ustawiasz - pojawi się identyczna ramka co w opcji powyżej i postępujesz dokładnie tak samo.
I tu ciekawostka - trail działa po stronie serwera. Nie trzeba mieć odpalonego JForex aby działał.
Dlatego warto zaglądać do instrukcji JForex jaką zrobiłem...freeman pisze:Czy jest możliwość ustawienia na platformie jforex trailing stopa?
Ale Cyb już odpowiedział.
Szukam i szukam ale niestety nie widzę by była możliwość edycji tego parametru..Vanguard pisze:czy jest jakas opcja zeby te cieniowanie zamienic na jeden kolor - jeden odcien ?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Witam,
Szykuje sie do zmiany brokera w niedalekiej przyszlosci i tak sobie testuje rozne platformy ( w tym dukasa ).Przejrzalem manual i nie znalazlem tam edycji kolorow TP i SL. Czy rzeczywiscie tego nie ma czy to moje niedopatrzenie? Obecnie uzywam szarego tla dla wykresu dlatego poziomy te sa malo widoczne.
pozdr.
Szykuje sie do zmiany brokera w niedalekiej przyszlosci i tak sobie testuje rozne platformy ( w tym dukasa ).Przejrzalem manual i nie znalazlem tam edycji kolorow TP i SL. Czy rzeczywiscie tego nie ma czy to moje niedopatrzenie? Obecnie uzywam szarego tla dla wykresu dlatego poziomy te sa malo widoczne.
pozdr.
Hm, też teraz szukam i póki co nie widzę. Trzeba poeksperymentować w Preferenceskowal00 pisze:Przejrzalem manual i nie znalazlem tam edycji kolorow TP i SL. Czy rzeczywiscie tego nie ma czy to moje niedopatrzenie?
Dziś wysłałem im Wasze sugestie, które zebrałem, m.in. było też o kolorach, więc przy najbliższej okazji jeśli nie uda nam się znaleźć to doślę i to.
Oczywiście sugestie były bardzo mile odebrane i już zostały przekazane do odpowiedniego działu IT, który myśli nad ich wdrożeniem w najbliższym czasie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
potrzebuje na jforex mieć możliwość BE oraz zawasowana funkcja TS
na mt4 to mi wystarcza lvoe lub vorm
żeby się przesiąść na JForex mam do wyboru most z mt4 albo ProTradera
teraz prośba o wskazówkę:
z mt4 mam problem bo jego demo nie mam w dukka a u innych brokerów są ograniczenia w odległości SL, zleceń oczekujących od ceny oraz czasami mt4 muli w trakcie wysyłania zlecenia - w czasie skalpu to poważny problem jest
protradera nie testowałem ale love i vorm to EA a to jest chyba wersja płatna tam
i tak żle i tak nie dobrze
na mt4 to mi wystarcza lvoe lub vorm
żeby się przesiąść na JForex mam do wyboru most z mt4 albo ProTradera
teraz prośba o wskazówkę:
z mt4 mam problem bo jego demo nie mam w dukka a u innych brokerów są ograniczenia w odległości SL, zleceń oczekujących od ceny oraz czasami mt4 muli w trakcie wysyłania zlecenia - w czasie skalpu to poważny problem jest
protradera nie testowałem ale love i vorm to EA a to jest chyba wersja płatna tam
i tak żle i tak nie dobrze
"Tylko silnych los obdarza hojnie "
Raczej nie ale dla upewnienia lepiej zapytać Karola.TARKIN pisze:protradera nie testowałem ale love i vorm to EA a to jest chyba wersja płatna tam
Może uda mi się poprosić pewnego specjalistę by przepisał LOVE na JForex i wtedy cały problem zniknie...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Mam pytanie dot. spreadów w dukasie:
gdzieś w tym wątku czytałem, ze an edku bez problemu można uzyskać 0,4 pipsa - z moich dwutygodniowych obserwacji wynika, że nigdy nie ma niższych od 0,9, w praktyce jest 1-1,2, czyli po dodaniu prowizji rzędu 0,6 pipsa za roundturn mamy ofertę niekonkurencyjną, przynajmniej pod względem kosztów transakcyjnych.
Na kablu - jest 1,9+ comm
Jakie Wam w praktyce, na rachunkach real wychodzą koszty?
Porównywałem sobie z innym ECN - Nordmarkets - na e/u jest 0,3+com, g/u 1,0+comm
pozdro
gdzieś w tym wątku czytałem, ze an edku bez problemu można uzyskać 0,4 pipsa - z moich dwutygodniowych obserwacji wynika, że nigdy nie ma niższych od 0,9, w praktyce jest 1-1,2, czyli po dodaniu prowizji rzędu 0,6 pipsa za roundturn mamy ofertę niekonkurencyjną, przynajmniej pod względem kosztów transakcyjnych.
Na kablu - jest 1,9+ comm
Jakie Wam w praktyce, na rachunkach real wychodzą koszty?
Porównywałem sobie z innym ECN - Nordmarkets - na e/u jest 0,3+com, g/u 1,0+comm
pozdro
The irresistible force met the immovable object