Teraz pracują nad tym co im wysłałem. Co do niedziałania platformy to nie jestem w stanie zweryfikować, nie miałem wtedy dostępu do komputera...
E bo wtedy weny nie miałem, a ten charting to porażkaraposo pisze:No a jak pytałem o sugestiach to tylko jedną rzuciłeś...Smile
Dzisiaj koło 12-13 tej też był problem.raposo pisze:Co do niedziałania platformy to nie jestem w stanie zweryfikować, nie miałem wtedy dostępu do komputera...
placisz 38/32/25$ (zalezy jaki obrot masz) za transakcje 1M$ (10 lotek) w jedna stroneWoŁodia pisze:Witam,
Czy dobrze zrozumiałem commision, dla 1 lota wynosi 0,6 pipsa to jest 6$ a dla 0,1 lota to będzie 0.60$,
http://www.dukascopy.com/swiss/english/ ... f=15&t=648reptile pisze:Ogólnie powinni popracować nad shortcutem na pulpit coś jak ma OEC.. potrzebny jest startup i autoupdate.
Chyba, że są jakieś dobre praktyki włączania ich platformy, o której nie wiem.
W przypadku Dukascopy nie używałbym określenia lotów, bo może wprowadzić to małe zamieszanie... Lepiej posługiwać się ilością dolarów w pozycji z racji, że wielkość transakcji może być wyrażana w milionach, jednostkach lub tysiącach. Co do prowizji to jest to rozbudowana kwestia dlatego zachęcam zajrzeć na naszą stronę w DukascopyWoŁodia pisze:Czy dobrze zrozumiałem commision, dla 1 lota wynosi 0,6 pipsa to jest 6$ a dla 0,1 lota to będzie 0.60$,
Jeśli wpłacisz większy depozyt lub zarobisz odpowiednio dużą kwotę (łączne saldo rachunku wzrośnie) to wejdziesz w niższy próg prowizyjny. I trzeba pamiętać, że dotyczy to transakcji za 100 000 USD.WoŁodia pisze:9.6$ prowizji