Czy jest możliwość ustawienia na platformie jforex trailing stopa? Pewnie gdzieś jest info i próbowałem wyszukać przez wyszukiwarkę, ale wyszukało mi tylko wszystkie posty raposo ("ducascopy trailing") - masz ducascopy w stopce...
Dukascopy - ECN
Jeżeli Twoje zlecenie ma już ustawiony SL to wchodzisz w zakładkę orders, wybierasz SL, edit order i jest tam opcja trailing step którą trzeba zaptaszkować.
Jeżeli nie masz SL to poprostu go ustawiasz - pojawi się identyczna ramka co w opcji powyżej i postępujesz dokładnie tak samo.
I tu ciekawostka - trail działa po stronie serwera. Nie trzeba mieć odpalonego JForex aby działał.
Jeżeli nie masz SL to poprostu go ustawiasz - pojawi się identyczna ramka co w opcji powyżej i postępujesz dokładnie tak samo.
I tu ciekawostka - trail działa po stronie serwera. Nie trzeba mieć odpalonego JForex aby działał.
Dlatego warto zaglądać do instrukcji JForex jaką zrobiłem...freeman pisze:Czy jest możliwość ustawienia na platformie jforex trailing stopa?
Ale Cyb już odpowiedział.
Szukam i szukam ale niestety nie widzę by była możliwość edycji tego parametru..Vanguard pisze:czy jest jakas opcja zeby te cieniowanie zamienic na jeden kolor - jeden odcien ?
www.ForexClub.pl
Aktualności i edukacja
Forex, Akcje, ETF, Opcje, Futures, Crypto
Forex Club Tools
dla MT4 i MT5
Program Podatek
oblicz podatek od zagranicznego brokera
Witam,
Szykuje sie do zmiany brokera w niedalekiej przyszlosci i tak sobie testuje rozne platformy ( w tym dukasa ).Przejrzalem manual i nie znalazlem tam edycji kolorow TP i SL. Czy rzeczywiscie tego nie ma czy to moje niedopatrzenie? Obecnie uzywam szarego tla dla wykresu dlatego poziomy te sa malo widoczne.
pozdr.
Szykuje sie do zmiany brokera w niedalekiej przyszlosci i tak sobie testuje rozne platformy ( w tym dukasa ).Przejrzalem manual i nie znalazlem tam edycji kolorow TP i SL. Czy rzeczywiscie tego nie ma czy to moje niedopatrzenie? Obecnie uzywam szarego tla dla wykresu dlatego poziomy te sa malo widoczne.
pozdr.
Hm, też teraz szukam i póki co nie widzę. Trzeba poeksperymentować w Preferenceskowal00 pisze:Przejrzalem manual i nie znalazlem tam edycji kolorow TP i SL. Czy rzeczywiscie tego nie ma czy to moje niedopatrzenie?
Dziś wysłałem im Wasze sugestie, które zebrałem, m.in. było też o kolorach, więc przy najbliższej okazji jeśli nie uda nam się znaleźć to doślę i to.
Oczywiście sugestie były bardzo mile odebrane i już zostały przekazane do odpowiedniego działu IT, który myśli nad ich wdrożeniem w najbliższym czasie.
www.ForexClub.pl
Aktualności i edukacja
Forex Club Tools
dla MT4 i MT5
Program Podatek
potrzebuje na jforex mieć możliwość BE oraz zawasowana funkcja TS
na mt4 to mi wystarcza lvoe lub vorm
żeby się przesiąść na JForex mam do wyboru most z mt4 albo ProTradera
teraz prośba o wskazówkę:
z mt4 mam problem bo jego demo nie mam w dukka a u innych brokerów są ograniczenia w odległości SL, zleceń oczekujących od ceny oraz czasami mt4 muli w trakcie wysyłania zlecenia - w czasie skalpu to poważny problem jest
protradera nie testowałem ale love i vorm to EA a to jest chyba wersja płatna tam
i tak żle i tak nie dobrze
na mt4 to mi wystarcza lvoe lub vorm
żeby się przesiąść na JForex mam do wyboru most z mt4 albo ProTradera
teraz prośba o wskazówkę:
z mt4 mam problem bo jego demo nie mam w dukka a u innych brokerów są ograniczenia w odległości SL, zleceń oczekujących od ceny oraz czasami mt4 muli w trakcie wysyłania zlecenia - w czasie skalpu to poważny problem jest
protradera nie testowałem ale love i vorm to EA a to jest chyba wersja płatna tam
i tak żle i tak nie dobrze
"Tylko silnych los obdarza hojnie "
Raczej nie ale dla upewnienia lepiej zapytać Karola.TARKIN pisze:protradera nie testowałem ale love i vorm to EA a to jest chyba wersja płatna tam
Może uda mi się poprosić pewnego specjalistę by przepisał LOVE na JForex i wtedy cały problem zniknie...
www.ForexClub.pl
Aktualności i edukacja
Forex Club Tools
dla MT4 i MT5
Program Podatek
Mam pytanie dot. spreadów w dukasie:
gdzieś w tym wątku czytałem, ze an edku bez problemu można uzyskać 0,4 pipsa - z moich dwutygodniowych obserwacji wynika, że nigdy nie ma niższych od 0,9, w praktyce jest 1-1,2, czyli po dodaniu prowizji rzędu 0,6 pipsa za roundturn mamy ofertę niekonkurencyjną, przynajmniej pod względem kosztów transakcyjnych.
Na kablu - jest 1,9+ comm
Jakie Wam w praktyce, na rachunkach real wychodzą koszty?
Porównywałem sobie z innym ECN - Nordmarkets - na e/u jest 0,3+com, g/u 1,0+comm
pozdro
gdzieś w tym wątku czytałem, ze an edku bez problemu można uzyskać 0,4 pipsa - z moich dwutygodniowych obserwacji wynika, że nigdy nie ma niższych od 0,9, w praktyce jest 1-1,2, czyli po dodaniu prowizji rzędu 0,6 pipsa za roundturn mamy ofertę niekonkurencyjną, przynajmniej pod względem kosztów transakcyjnych.
Na kablu - jest 1,9+ comm
Jakie Wam w praktyce, na rachunkach real wychodzą koszty?
Porównywałem sobie z innym ECN - Nordmarkets - na e/u jest 0,3+com, g/u 1,0+comm
pozdro
The irresistible force met the immovable object