Dukascopy - ECN
Nie ma żadnych zmian w te dni. Płatforma działa jak w każde inne piątki.forex pisze:raposo, orientujesz sie w kwestii godzin handlu 24 i 31 grudnia?
Zwykle pojawial sie komunikat na ten temat z kilkudniowym wyprzedzeniem. Czy brak komunikatu oznacza, ze w tych dniach Dukas bedzie pracowal jak w kazdy piatek?
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Ściągasz PDF z poleceniem wypłaty z ich strony, wypełniasz, skanujesz i wysyłasz mailem do swojego Account Managera.doppio pisze:Jak sie wyplaca kase w Dukasie? Z poziomu JTrader'a, czy www? A moze mail'em?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Od jakiej wersji androida działa platforma Dukasa? Słyszałem ,że od 2.2. ale może na moim 1.6 tez pójdzie.Nievinny pisze:Dukas zrobił mi zajebisty prezent na Święta, właśnie ściągam ich platformę na Androida z Marketu. Jestem pod wrażeniem.
Dobra robota! Będzie recenzja
EDIT - pospieszyłem się, trading dalej niedostępny
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?