a jakby jakaś niezła laska ci złożyła dwuznaczna propozycje ???Nie chcę innych dziwnych propozycji..
Tańczący z pipsami
hehehe 
 rozbrajacie czasem 
. Co do takiego szybkiego rwania większej kasy to zwykle jest 0,1 =>0,3=>1lot przykładowo 100zł i 0,1 przy 50pkt jest już 300zł i można walnąć 0,3 wtedy przy 100pkt ma się tysiaka a stawiając 1lot 100pkt to 4tyśie, więc nie jest to aż takie bardzo hardcorowe jakby się mogło wydawać. Tylko analiza musi siąść. Ja teraz chce kombinować z wejściami 0,1 gdy ruch na parze ma 200-250pkt i stanie w miejscu, wtedy obstawianie przeciwnego kierunku, tyle że ten duży ruch musi być szybki i wejście dopiero gdy się zatrzyma i zacznie zmieniać kierunek. No zobaczymy co los podrzuci 
 W każdym razie, troche luzu, mniej depresji i trejdować na tyle na ile się ma siły:)
P.S. a ja muszę więcej pisać, mam motywacje, chce mieć już status maniaka ;D, Shadi już ma : )

P.S. a ja muszę więcej pisać, mam motywacje, chce mieć już status maniaka ;D, Shadi już ma : )
- daromanchester
 - Przyjaciel Forum

Życzę FanatykaNr rangi; Nazwa; Od ilości postów:
0. Gość 0
1. Uczestnik 1
2. Bywalec 5
3. Stały bywalec 21
4. Gaduła 89
5. Pasjonat 377
6. Maniak 1597
7. Fanatyk 6765
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
						"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein