usdchf ma double top a troche wyzej jeszcze lepszy poziom, index dollara 79.40 - 80.00 minimalny opor, na chwile obecna ten scenario sie rozgrywa co ma odzwierciedlenie na eu i gu<kerimb> pisze:Albo za szybko wyskoczyli i mi strategię rozjechało i nie wychwyciłem albo będzie kolejna mega zmyła i łubudu ... Piszę o zmyłce z mojego punktu widzenia ... Może coś przeoczyłem i to zagranie na L było normalne ... Ktoś podpowie?
7LS part 1
- inwestor86
- Pasjonat
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- inwestor86
- Pasjonat
Ja na razie na minusie ... Zostawiam, to i muszę uciekać ... Jak zdejmie, to będzie mega minus ... Wczoraj też za wcześnie było ale stopy wytrzymały, dzisiaj pewnie będzie liść w twarz ... Nie potrzebnie się bestyją zasugerowałem ...
Darz bór ...
Darz bór ...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Panowie!
Myślę, że nie będzie niezręcznością i ujawnieniem informacji ale myślę, że osoba ta nie będzie miała nic przeciwko temu. Dzisiaj będę w rejonie Chorzowa, Katowic i spotykam się wieczorem z jedną z osób z forum. Jeśli ktoś chce dołączyć i pogadać przy piwie o NWO, Chemtrailsach, Smoleńsku, proroctwach, Nostradamusach i FX (
), to zapraszam ...
Jeśli będą chętni, to proszę o info na PRIV ... Mi obojętnie gdzie mi zarezerwują hotel więc wsio rawno ... Skrzynkę sprawdzę w okolicach godziny 15:00 a spotkanie po 18:00 w miejscu do ustalenia ...
Do zabaczyska jeśli ktoś się zdecyduje ...
Myślę, że nie będzie niezręcznością i ujawnieniem informacji ale myślę, że osoba ta nie będzie miała nic przeciwko temu. Dzisiaj będę w rejonie Chorzowa, Katowic i spotykam się wieczorem z jedną z osób z forum. Jeśli ktoś chce dołączyć i pogadać przy piwie o NWO, Chemtrailsach, Smoleńsku, proroctwach, Nostradamusach i FX (

Jeśli będą chętni, to proszę o info na PRIV ... Mi obojętnie gdzie mi zarezerwują hotel więc wsio rawno ... Skrzynkę sprawdzę w okolicach godziny 15:00 a spotkanie po 18:00 w miejscu do ustalenia ...
Do zabaczyska jeśli ktoś się zdecyduje ...