7LS part 1
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Hej!
No jeżeli chodzi o edka to wróciliśmy nad lokalny oporek, retest i rzeczywiście chwilowo Long uzasadniony. Ale to tylko mój punkt widzenia
Jak Ty to widzisz?
No jeżeli chodzi o edka to wróciliśmy nad lokalny oporek, retest i rzeczywiście chwilowo Long uzasadniony. Ale to tylko mój punkt widzenia

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"
Ja narazie mam L na kablu (1.5881) i S (0.9961) na franku - obie pozycje warte 1/3 normalnej stawki bo przyznam szczerze ze to raczej pod prąd.<kerimb> pisze:Trza to wytrzymać Najwyżej stopy polecą i będzie dzień na minusie ...
Co do tego co się dzieje to IMHO raczej korekta spadku z Kabla, Edka i m.in. dlatego postaram się za chwile poprzestawiać na BE.
witam all , ja mam 510 mala L , ale okolice 535 wchodze z duza eL-ka ( jak tam dojdziemy), ale ja gram inna strategia niz Ty, wiec prosze sie nie sugerowac 

"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"