Alpari Polska
- Mighty Baz
- Pasjonat
Przestrzegam Was przed tym pseudo brokerem!.
Nie napiszę nic nowego lecz przestrzegam sprawdzajcie spred.Zawierałem dzisiaj u nich transakcje na EUR/GBP jednocześnie zawierałem transakcje na STP i Bossie różnica na korzyść STP i Bossy 10 pip.
Nic się w XTB nie zmieniło,dalej nastawieni są na strzyżenie frajerów....
Na szczęście w przyszłym roku będą w polsce trzy banki FX oraz Duka z polską platformą.Na razie jestem na etapie testów i eksperymentów,jeżeli zawierałbym poważne transakcje to by mnie k...... zalała.
Jeszcze raz przestrzegam przed nimi.
Pozdrawiam.
Nie napiszę nic nowego lecz przestrzegam sprawdzajcie spred.Zawierałem dzisiaj u nich transakcje na EUR/GBP jednocześnie zawierałem transakcje na STP i Bossie różnica na korzyść STP i Bossy 10 pip.
Nic się w XTB nie zmieniło,dalej nastawieni są na strzyżenie frajerów....
Na szczęście w przyszłym roku będą w polsce trzy banki FX oraz Duka z polską platformą.Na razie jestem na etapie testów i eksperymentów,jeżeli zawierałbym poważne transakcje to by mnie k...... zalała.
Jeszcze raz przestrzegam przed nimi.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Piszesz o Xtb czy Alpari.ru którego dotyczy wątek?zz pisze:Nic się w XTB nie zmieniło,dalej nastawieni są na strzyżenie frajerów....
Piszesz też o STP - doliczyłeś prowizję od zlecenia?
Transakcje zawierane na realu? I różnica prawdopodobnie wynosiła 1.0 pips (kwotowania do 5.0 miejsc po przecinku), a pewnie na ich stronie taki też spread jest podany (czyste racjonalne założenie).zz pisze:Zawierałem dzisiaj u nich transakcje na EUR/GBP jednocześnie zawierałem transakcje na STP i Bossie różnica na korzyść STP i Bossy 10 pip.
zz,
skup się troszkę...

Dodano po 1 minutach:
W Dukascopy platforma zostanie przetłumaczona na j. polski, nic więcej. Wczoraj wieczorem pojawiły się nowe dostępne języki na JForex jednak na polski trzeba jeszcze poczekać.Na szczęście w przyszłym roku będą w polsce trzy banki FX oraz Duka z polską platformą
Co do banków. Co z tego, że będą miały w ofercie FX skoro teraz narzekasz na spready a nie wiadomo jakie oni zaoferują? (oprócz Bossy)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Proszę moda o usunięcie mojego postu.
Tak się w ku.....że zamiast w XTB napisałem tutaj.Proszę o usunięcie.
Pozdrawiam.
Tak się w ku.....że zamiast w XTB napisałem tutaj.Proszę o usunięcie.
Pozdrawiam.
Na czym się tu skupiać?.Jeżeli z 3 lotów wezmą Tobie 1100 zł prowizji to będziesz wiedział o co chodzi....zz,
skup się troszkę..
No właśnie na tym, że piszesz nie w tym wątku i jeszcze mylisz wiele faktów... A co do spreadów w firmie X czy Y - są one jawne i nikt nie karze Ci tam zawierać transakcji, prawda?zz pisze:Na czym się tu skupiać?.Jeżeli z 3 lotów wezmą Tobie 1100 zł prowizji to będziesz wiedział o co chodzi....

A że są one wysokie względem konkurencji to już ich sprawa.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
raposo nie bądż dzieckiem.Jeżeli mają w specyfikacji napisane że są 3 pipsy,a różnica do Bossy oraz STP była 10 pipsów to jet to jawne walenie... no wiesz w co...
Proszę moda o usunięcie moich postów w tym temacie.
Pozdrawiam.
Proszę moda o usunięcie moich postów w tym temacie.
Pozdrawiam.
Ale takie są realia. Pewnie jest gdzieś napisane "w normalnych warunkach rynkowych spread wynosi tyle, a podczas ograniczonej płynności (po sesji w USA) może być większy". Ty zakładając rachunek, godzisz się na takie warunki. Jeśli na EUR/JPY w Dukasie mam spread 0.4 pips a Bossa bierze 4.0 pips to też można uznać za oszustwo...zz pisze:raposo nie bądż dzieckiem.Jeżeli mają w specyfikacji napisane że są 3 pipsy,a różnica do Bossy oraz STP była 10 pipsów to jet to jawne walenie...

Choć przyznaję, że jeśli faktycznie gdzieś w STP było 3.0 pips a u innego brokera 13.0 pips to jest to lekka przesada jednak umowa to umowa... Przenieść rachunek i po problemie.
(ja nie mam uprawnień w tym dziale)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Jestem w trakcie eksperymentów więc to przełknę jako naukę....raposo pisze:hoć przyznaję, że jeśli faktycznie gdzieś w STP było 3.0 pips a u innego brokera 13.0 pips to jest to lekka przesada jednak umowa to umowa... Przenieść rachunek i po problemie.

Moją intencją było przestrzec forumowiczów
...
Dokładnie..raposo pisze: Przenieść rachunek i po problemie.
Pozdrawiam.
- Mariusz M.
- Gaduła