7LS part 1

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Do kont REAL nie mogę dać dostępu z przyczyn oczywistych ale jak ktoś poda sposób abym mógł założyć konto DEMO (to umiem zrobić :) ) i dać dostęp do niego na haśle "odczytu" i tak aby po zajęciu pozycji na tym koncie pozycje były kopiowane/od razu zajmowane na wybranym przeze mnie moim koncie REAL, to przez miesiąc lub dwa dało by radę pograć ...

Sprawę poruszyłem jakiś czas temu tutaj w związku z inną sprawą http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 779#245779

Ściągnąłem ten CopyTool (wersja demo oczywiście) i nikuta nie wiem jak to ustawić, tzn. pokopiowałem wszystko do katalogów ale to nie działa itd ... Nie próbowałem tego TradeCopiera. Może ktoś to opisze? ...

Awatar użytkownika
Greg68E
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Greg68E »

Opis po rosyjsku, jesli sa jakies problemy to pytaj. Na kilka automatow kopiujacych, ktore przetestowalem ten byl najprostszy i najlapszy, po wylaczeniu i wlaczeniu kompa nie trzeba wszystkiego ustawiac od poczatku.
Pozdrawiam Greg.

Chcialem tu wrzucic, ale tozmiar za duzy, bo az 826kb, wiec jesli sa chetni niech podaja maila na priv.

trader0002
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: trader0002 »

za pare dni podesle ci super program

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Dalem S na EurUsd na 1.3708 ... Zobaczymy ...

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

http://lajt.onet.pl/biznes/3785714,893010,news.html

Ciekawe kiedy my bedziemy ta druga irlandia? Oby slowa slonca Peru nie staly sie prorocze. Cienko widze cudaka ...

Maciekkov
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Maciekkov »

<kerimb> pisze:1.3708
a ja mam tu L zobaczymy ale zakres nie duży

Maciekkov
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Maciekkov »

<kerimb> pisze:Ciekawe kiedy my bedziemy ta druga irlandia? Oby slowa slonca Peru nie staly sie prorocze. Cienko widze cudaka ...
Ale psioczysz na płemieła.. Jeżeli Polska ma dokonać przemiany to bardziej pasowała by Grecja tylko że w polsce ludzie nie będa w stanie przyznać się do błędu i nadal będą klepać biede i głosować na jedyną słuszną partie. A licznik długu będa traktować jako atrakcję turystyczną.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Skonczylem na razie. Mam nadzieje ze nie za wczesnie bo z komorki zdejmowalem :)

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Dalem S na EurUsd na 1.3708
Czasami warto się obudzić w nocy za potrzebą ... :mrgreen:

Dzisiaj do tej pory: ( +49+50 )/2 + ( +55+74)/2 + 63/2 = +145 pipsiorów

Łącznie do tej pory: +1017+145 = +1162 pipsiory

Jak łatwo zauważyć pozdejmowałem deko za wcześnie, bo z komórki a z drugiej strony musiałem wykorzystać aparacik w komórce aby deko ciekawych zdjęć napstrykać ..., zdjęć które zamieszczę w wątku o "CHEMTRAILS ..."

Na razie nie gram, zobaczę co się rozwinie dalej ...

Darz bór!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

<kerimb> pisze:z drugiej strony musiałem wykorzystać aparacik w komórce aby deko ciekawych zdjęć napstrykać ..., zdjęć które zamieszczę w wątku o "CHEMTRAILS ..."
Kto czuje się na siłach do dyskusji, zapraszam ... http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 918#247918

Zablokowany