7LS part 1

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Dałem L na 50% na EURUSD na 1.3643 ... Zobaczymy! Paluch nie wytrzymał :mrgreen:

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Martwi mnie nowa W1, która ewidentnie jest spadkowa ... No cóż, zaufajmy SL ... Czyżby wogóle nie podbierali dzisiaj na UP ...? Hmmmm ...

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

<kerimb> pisze:Martwi mnie nowa W1, która ewidentnie jest spadkowa ... No cóż, zaufajmy SL ... Czyżby wogóle nie podbierali dzisiaj na UP ...? Hmmmm ...
Zakładam, że jeśli nawet masz longa to 1/3 normalnej stawki, więc nie będzie bolało :). A co do Edka to IMHO najbliższy poziom który może sprawdzić kłopot to okolice 1.3575. Jak przewalą to jest szansa na nowe LL i potwierdzenie trendu spadkowego. Jednakże to ostatnie to na razie tylko pobożne życzenia i trzeba patrzeć co będzie na 1.3575.

anea
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: anea »

<kerimb> pisze:Do kont REAL nie mogę dać dostępu z przyczyn oczywistych ale jak ktoś poda sposób abym mógł założyć konto DEMO (to umiem zrobić :) ) i dać dostęp do niego na haśle "odczytu" i tak aby po zajęciu pozycji na tym koncie pozycje były kopiowane/od razu zajmowane na wybranym przeze mnie moim koncie REAL, to przez miesiąc lub dwa dało by radę pograć ...

Sprawę poruszyłem jakiś czas temu tutaj w związku z inną sprawą http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 779#245779

Ściągnąłem ten CopyTool (wersja demo oczywiście) i nikuta nie wiem jak to ustawić, tzn. pokopiowałem wszystko do katalogów ale to nie działa itd ... Nie próbowałem tego TradeCopiera. Może ktoś to opisze? ...

chcesz zeby brokerzy MM splajtowali??? :lol:

ja mam taki programik i nawet mi chodzil :D, poszukam i podesle go Tobie

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

<kerimb> pisze:Martwi mnie nowa W1, która ewidentnie jest spadkowa ... No cóż, zaufajmy SL ... Czyżby wogóle nie podbierali dzisiaj na UP ...? Hmmmm ...
sporo zalezy od dollara, ktory testowal ten opor juz kilkukrotnie i wyglada na to, ze tym razem przejdzie. Jesli przejdzie wtedy dotrze do 79.40 - 80.00 i tam powinien zareagowac na kolejny opor, jeszcze nie testowany, tymczasem eurusd powinno byc wtedy w okolicach ciekawego wsparcia 1.35, wykresy do porownania:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

inwestor86 pisze:okolicach ciekawego wsparcia 1.35
Heh to wygląda na to że się zgadzamy co do poziomu docelowego na tę chwilę czyli 1.35 (po drodze muszą koniecznie przelecieć 1.3575). Mirek co myślisz o 1.35 jako poziom docelowy na dziś/jutro?

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Hej!

Nie myślę teraz Max ... Kabel mi się rozjechał i nie dałem na niego zlecenia ... Nie zdążyłem ... :mrgreen:

Teraz patrzę, że wszystko się rozjechało ... albo Kabel podbiera a Edek czeka i później DOWN oba albo się rozjechały i dupa zbita ... Mam nadzieję, że Edek ruszy UP, tak mi strategia mówi ... Nie podebrali jeszcze więc może być ruch zasadniczy deko odmienny ... Zobaczymy ... Stopy na razie wytrzymuję dzielnie ... :mrgreen:

Jak Kabel by zawrócił, to mieli byśmy piękny zjazd ...

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Tylko gratulować wyniku - a tego sell już wczoraj wyczaiłem - tylko w nocy spałem ..... he he. A Ty nie spałeś i do rana byłeś zarobiony. :)
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Dzisiaj do tej pory: +145 - 60/2 = +115 pipsiorów

Łącznie do tej pory: +1162-30 = +1132 pipsiory

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

<kerimb> pisze:Nie myślę teraz Max ... Kabel mi się rozjechał i nie dałem na niego zlecenia ... Nie zdążyłem ...
No a ja na kablu mam S-kę od 1.6102 i jak zobaczyłem "pięknego" pina na H4 to pomyślałem sobie po co oni tak straszą inwestorów szczególnie w obliczu spadku Edka :). Bo IMHO te wybicie L na Kablu to był prawdopodobnie typowy straszak.

Zablokowany