@sonny
BOSSAFX
Wpłaty na rachunek brokerski są księgowane w tym samym dniu, w którym środki docierają do Banku Ochrony Środowiska. W praktyce, wziąwszy pod uwagę różne sesje Elixir jak również różne tzw. cut-off time w bankach (czasy do kiedy należy wysłać przelew aby został on wysłany w określonej sesji) należy sobie zarezerwować na to 1 dzień roboczy.
Na demo normalnie [Hedge is prohibited] bez żadnego odwracania.. nic nie zamyka. Nie wiem co kombinował waść, że tak było.Mighty Baz pisze:tiaa...hedging is prohibited. Na jednej parze proba hedgowania konczy sie automatycznym zamknieciem tychze zlecen.
Ten MC przy 100% i brak hedge mi się nie podoba.
A po za tym moim okiem broker tandeta jak reszta z mt4.
- Mighty Baz
- Pasjonat

Nie, ale można ją podpisać w oddziale Domu Maklerskiego BOŚ S.A. Lista naszych oddziałów dostępna jest na naszej stronie:grzesio pisze:Czy umowę otwarcia rachunku OTC można podpisać w oddziale BOŚ banku
http://bossa.pl/index.jsp?layout=2&page ... _cat_id=16
Rachunki dla których umowy podpisywane są w oddziałach otwierane są tego samego dnia.grzesio pisze:czy przyśpieszy to otwarcie rachunku w porównaniu z przesyłką dokumentów kurierem?
Tak, przelew nie musi czekać w takiej sytuacji na sesję rozliczeniową Elixir, bo nasze rachunki również prowadzi BOŚ Bank S.A.grzesio pisze:Czy przelewy z rachunków inwestycyjnych BOŚ na rachunek bieżący w banku BOŚ są szybciej księgowane?
Myślę że sytuacja opisana przez Pana jest skutkiem nieporozumienia związanego z tym że albo oddział DM BOŚ został pomylony z oddziałem BOŚ Banku (wiemy że te instytucje często są utożsamiane przez Klientów) albo z tym że nie do końca precyzyjnie został wskazany rodzaj rachunku maklerskiego. W oddziałach BOŚ Banku można bowiem zawrzeć umowę o prowadzenie rachunków papierów wartościowych, co ma związek z tegorocznymi ofertami publicznymi PZU, Tauronu oraz GPW. Możliwe więc, że uzyskał Pan informację odnoszącą się do takiego właśnie rachunku.
Natomiast umowy BOSSAFX podpisać można albo w oddziałach DM BOŚ albo korespondencyjnie.
Natomiast umowy BOSSAFX podpisać można albo w oddziałach DM BOŚ albo korespondencyjnie.
odnośnie badticków to miał miejce następny, no mnie akurat nie złapał ale sprawdzcie sobie historie czy przypadkiem nie poleciało na nim jakieś zlecenie.zz pisze:Dlatego proponuję monitorować temat i jak coś wiecie to wrzucajcie.
Dla porównania image z xtb.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.