7LS part 1
Drugą sprawą jest to, że jesteśmy w konsolidacji 1.3750 - 1.4150. Wychodzę z założenia, że podejdą jeszcze raz UP. Chyba, że zdecydują się już z niej wyleźć ...
W tej chwili gram przeciwko swojej strategii, liczę na piątek i psikusa. Kierunek jest DOWN i tak mi mówi strategia ... Staję "okoniem", bo malutko ryzykuję ... itd itd ...
Dzienna jest DOWN z górnym cieniem ... Deko za długa na przekręcenie ale jest piątek ...
W tej chwili gram przeciwko swojej strategii, liczę na piątek i psikusa. Kierunek jest DOWN i tak mi mówi strategia ... Staję "okoniem", bo malutko ryzykuję ... itd itd ...
Dzienna jest DOWN z górnym cieniem ... Deko za długa na przekręcenie ale jest piątek ...
a jak interpretujesz górny cień co do zasady? o ile to nie tajemnica strategii<kerimb> pisze:Drugą sprawą jest to, że jesteśmy w konsolidacji 1.3750 - 1.4150. Wychodzę z założenia, że podejdą jeszcze raz UP. Chyba, że zdecydują się już z niej wyleźć ...
Kerimb, chyba dzisiaj nie zdecydują się na wyjście dołem. Moim zdaniem nie przekręcą jej, ale może szpulkę zrobią. Dzisiaj ostatni dzień tygodnia i jednocześnie ostatni dzien miesiąca. Jeśli wybiliby, spowodowałaby to powstanie bardzo silnej świecy spadkowej na weekly, a jednocześnie na miesięcznej bardzo długi górny cień. Wydaje mi się, że jest to mało prawdopodobne przed posiedzieniem Fedu.<kerimb> pisze:Drugą sprawą jest to, że jesteśmy w konsolidacji 1.3750 - 1.4150. Wychodzę z założenia, że podejdą jeszcze raz UP. Chyba, że zdecydują się już z niej wyleźć ...
No chyba, że dzisiejszy PKB bardzo zaskoczy...
A jak Ty to widzisz?