Mam już dzisiaj +11 i -44 a więc -33 pipsiory ... Pewnie jak w większości mojej historyji budiet cietwiorg na "-" ... Nie mówię jednak, że coś mogło by skapnąć deko
Pewnie znowu zrobią zmyłkę i najpierw podbiorą pacnięciem, potem szpileczka i właściwy kieruneczek. Zobaczymy ... Siedzimy pod oporem i może dane mają dać siłę go zdmuchnąć ... Szczerze mówiąc mam to gdzieś w tym momencie ... Luuzzzzzzzzzz ...
Żebym się tylko nie wyluzował jak ten rudy lis co się luzował z orłem skacząc z jego gniazda ...
Na ja siedze też na kablu - nie ukrywam że szliwuję wejścia - do perfekcji daleko ele ucze się od Croco i Kerimba czytając forum - Panowie respect.
Połowe pozycji sprzedałem - reszta jest na b/e zastanawiam się tylko nad tym czy to aby nie za krótki stop loss na dane - no ale obaczym.
No to mam nadzieję że lecimy w dobrą stronę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nieważne jakie wykresy narysuje dzisiaj rynek - do każdej sytuacji analitycy i tak dopiszą świetne wytłumaczenie.
Se przełączyłem TF na W1 na komóreczce i se będę patrzył czy strzeli czy nie? Uciekam do Puławek więc będę śledził w samochodzie ... O ile będzie co śledzić oczywiście ...
OK. Wyjątkowo tym razem Kerimb rynku nie popchnął.
Wjęc moja 2 po Edku ulubiona para UJ. Zlecenie zamknięte z palca - razem 14,2 X 2 razem 28,4 pipsiora - zostawiłem 1/5 pozycji - może dojrzeje - chociaż moje zdanie jest takie iż 80,90 to dół strefy konsolidacyjnej i w dłuższym terminie UJ zobaczymy na wzrostach.
Jako że nowy na forum jestem w załaczeniu print screen.
Kerimb Na EURO GPB wyrysowała się piękna szpilka na 30 m. Patrząc na historie to istotny opór czekam na mały dołek i obserwuje aby urwać na wzrosty - przy wzglednie rosnącym edku można figure urwać?
Pozdrawiam R:.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nieważne jakie wykresy narysuje dzisiaj rynek - do każdej sytuacji analitycy i tak dopiszą świetne wytłumaczenie.
No i dupa zbita. Spuszczam łeb na dół jak zwykle w czwartek ... Kurna, tyle razy, tyle razy i ni kuta nie mogę se z tym poradzić. Chyba najlepiej było by nie spekulować w ten dzień ale kto da pewność, że w takim przypadku w tych pozostałych ogarnę na "+"?
Dzisiaj do tej pory: -33-40/3 = -47 pipsiorów
Łącznie zatem do tej pory: +2557-47 = +2510 pipsiorów