BOSSAFX
Właśnie dowiedziałem się o konkursie. Widzę, że nagrody są konkretne. Szkoda tylko, że tak krótko trwa, tylko jeden miesiąc. Myślę, że to może zniechęcić do udziału w konkursie osoby, których strategie pokazują swoją prawdziwą wartość dopiero w dłuższym terminie co nie znaczy, że takie strategie są gorsze bo mogą cechować się za to dużą stabilnością zysków. Gdyby konkurs trwał powiedzmy rok, tak jak konkurs "World Top Investor", dłużej przyciągałby uwagę i myślę, że efekt marketingowy byłby silniejszy.
- Mighty Baz
- Pasjonat
Cytat ze strony:Mighty Baz pisze:z 1000 PLN nie da sie zagrac, bo min lot=0.1, wg min kwota to 10k PLNMrYogi pisze:Ciekawa polityka firmy.
Żeby wystartować w konkursie wystarczy 1000zł, ale zęby otworzyć rachunek to najpierw trzeba wpłacić 5000zł
tzn, w każdym razie ja to tak rozumie z tego co piszą
"Bo masz szansę zacząć prawdziwe inwestowanie z niewielką kwotą i mikrolotami"
czyli będzie można od 0.01.
Obniżona wpłata wstępna i jednoczesne wprowadzenie mikrolotów dotyczą tylko rachunków konkursowych, ale uczestników konkursu w trakcie fazy rejestracji (do 19 listopada) nie będzie obowiązywał wymóg wpłaty 5000 PLN na nowo założony rachunek BOSSAFX. Uważamy że jednym z powodów dla których warto wziąć udział w tym konkursie, jest możliwość przetestowania naszej nowej, bo obowiązującej od wczoraj, oferty na bardziej przystępnych warunkach niż zwykle.MrYogi pisze:Żeby wystartować w konkursie wystarczy 1000zł, ale zęby otworzyć rachunek to najpierw trzeba wpłacić 5000zł