BOSSAFX
Dopóki nie zamknie Pan shorta, system nie umożliwi otwarcia longa. W celu szybkiego odwrócenia swojej pozycji z short na long zamiast ręcznego wykonania sekwencji czynności: zamknięcie short + otwarcie long może Pan wykorzystać specjalnie przygotowany do tego skrypt dostępny w instalce BOSSAFX.Mighty Baz pisze:ale jak otworze np. shorta na edku 1.4000 i longa 1.3999 to nikt mi glowy nie urwie?
spowiednik pisze:problem jest u mnie czy u dostawcy
Serwery cały czas działają prawidłowo. Rzeczywiście można pobrać nowe demo, lub można zgłosić się do nas celem odzyskania dostępu do starego rachunku.psV pisze:U mnie działa, załóż po prostu następne konto.
- Mighty Baz
- Pasjonat
Dlaczego? MarginCall jest poniżej 100% ?s_zadora pisze:Należy jednak pamiętać o tym, że zgodnie z Regulaminem Klient ma obowiązek utrzymywania wskaźnika poziomu zabezpieczenia na poziomie minimum 100%.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
- Mighty Baz
- Pasjonat
100% odpowiada wartości depozytu zabezpieczającego, którą wyznaczyliśmy dla konkrentnych instrumentów biorąc pod uwagę m.in. płynność handlu czy zmienność ich cen. Jest to zatem wartość, przy której w wystarczającym stopniu ograniczamy ryzyko spadku salda rachunku Klienta poniżej zera. Dlatego też zobowiązujemy Klientów w regulaminie do utrzymywania tego wskaźnika na poziomie 100% a sobie dajemy regulaminowe prawo wykonania margin call w przypadku spadku wartości tego wskaźnika. Natomiast mechanizm stop-out działa automatycznie.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Nowe instrumenty oraz spread na EUR/usd 1,8
od poniedziałku dokładność notowań do 5 miejsca po przecinku
tutaj tabela
http://bossa.pl/index.jsp?layout=2&page ... kacja_demo
od poniedziałku dokładność notowań do 5 miejsca po przecinku
tutaj tabela
http://bossa.pl/index.jsp?layout=2&page ... kacja_demo
Forex to nieskończony potencjał,jedynym ograniczeniem jesteśmy my sami.