7LS part 1
Zdjąłem Skę na +45 ...
Dzisiaj do tej pory: +88+45 = +133 pipsiorów
Łącznie zatem do tej pory: +1502+45 = +1547 pipsiorów
Na dzisiaj wystarczy ... +1400+10%=+1540. Wyskoczyłem z niebezpiecznego zakresu a więc wybicie było skuteczne. Statystycznie znowu jeden dzień w tygodniu był na "-". Tym razem jednak nie był to czwartek tak jak w większości a środa. Trza się zastanowić paczemu?
Udanego wypoczynku!
Dzisiaj do tej pory: +88+45 = +133 pipsiorów
Łącznie zatem do tej pory: +1502+45 = +1547 pipsiorów
Na dzisiaj wystarczy ... +1400+10%=+1540. Wyskoczyłem z niebezpiecznego zakresu a więc wybicie było skuteczne. Statystycznie znowu jeden dzień w tygodniu był na "-". Tym razem jednak nie był to czwartek tak jak w większości a środa. Trza się zastanowić paczemu?
Udanego wypoczynku!
Jeśli kogoś zainteresuje, to podrzucam link do filmiku "Chmury słuchają się gwiazd" zmieniający deko ogólnie przyjęte i podawane w mediach informacje dotyczące naszej planety ... http://www.youtube.com/watch?hl=en&v=ptx8_tXDTRI&gl=US
Widzę! Rewelacja!MaxRipper pisze:Mirek wymiatasz jak zwykle ale... ja byłem lepszy +149.9 pipsów dziś!!!

Pozdrawiam!
P.S. Mam nadzieję, że psikuska nie zrobią w przyszłym tygodniu i będziemy się rozkoszować Skami przez jakieś parę tygodni. Może jakąś piramidkę postawimy? Obaczym! Pozdro jeszcze raz! M