Chcesz podzielic moj los i wziasc udzial w filmie pt. "poszukiwanie zaginionej korekty EU" ?inwestor86 pisze:nawroadam pisze:
na eurusd podjechali zajac dobre miejsca na Ski? retest linii trendu h4, h1 61.8 fibo.. target wychodzi ze 400 pipsow nizej
Forexoholic
- inwestor86
- Pasjonat

tak jak pisalem wczesniej, wpierw zobaczymy co sie wydarzy a ja wroce do tematu pod koniec roku (wspomnialem o tym na stronie 56 i podparlem moja analize wykresami, zobaczymy za kilka miesiecynawroadam pisze: Chcesz podzielic moj los i wziasc udzial w filmie pt. "poszukiwanie zaginionej korekty EU" ?Mowie Ci, ze USD to smiec a Euro bedzie parlo dalej...sky is the limit...
obecnie short ej:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- inwestor86
- Pasjonat

- inwestor86
- Pasjonat

Ja siedze na L-ce od 1.3967. SL 40 TP open.inwestor86 pisze:Znowu bezsensowne pompowanie edka, co za rynek.. wczoraj to pomijam bo jednak trzeba bylo zakonczyc po poludniu, ale dzis rano idealny short 1.3971, 2/3 pozycji zamknalem +20 pipsow, reszte dalem na b/e i oczywiscie podjechali jeszcze raz pod sama gorke zdjac moj b/e.
short cadjpy @ 81.13, sl 40p.
bujaja sie tuz pod linia trendu krotkoterminowego zbudowanego na trzech szczytach (H1). Jak przelamia a to poziom ok. 1,3980 to jedziemy dalej up.
Dzis od rana byly juz 3 proby ataku
- inwestor86
- Pasjonat

wiem, dlatego rano tam sprzedawalem, no retest imo, powinno byc odbicie i zjazd.. a jak przebija to pewnie 1.43 pierw przed wiekszym zjazdem, cholera wie co sie kroinawroadam pisze: bujaja sie tuz pod linia trendu krotkoterminowego zbudowanego na trzech szczytach (H1). Jak przelamia a to poziom ok. 1,3980 to jedziemy dalej up.
Dzis od rana byly juz 3 proby atakuWlasnie sie czyni kolejna. Jakis bank by sie przydal zeby sforsowal zapore
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- inwestor86
- Pasjonat

Przebiliinwestor86 pisze:z drugiej strony troche zbyt latwo bylo by sie tak po prostu zapakowac w Ski i zjechac kilkaset pipsow z tego miejsca.. Oni o tym wiedza
Zamkniety. +26. Czekam na kolejny zjazd zeby podkupic.
- inwestor86
- Pasjonat

Zerknij na USDCHF. Tam sie cos kitrasic na wybicie zaczyna. Na H4 stoch juz sygnal daje. Do tego slabe dane w Szwajcarii byly wiec przy chocby niewielkim umacnianiu ogolnym dolara powinno ladnie hopnąć w gore. Ja juz na L-ce siedze.inwestor86 pisze:niesmialy long usdcad, bull div. + double bottom + cadjpy retestuje zlamana linie trendu: