p.s. Fajnie sie z toba Inwestor86 trejduje na forum. Mam nadzieje, ze prowadzisz ten Jurnal jak dom otwarty i nie przeszkadzaja Ci wpisy innych gosci ?

inwestor86 pisze:moje all in demo poplynelo na szortach, a tak fajnie szlo
Troche spread boli bo na wejscie 30p ale obnizajac wielkosc pozycji proporcjonalnie do spreadu i tak jest ciekawie bo pary z PLN sa zarabiscie dynamiczne i jak w kantorze widze, ze kurs sie zmienil o 3gr to juz w koszyczku jest 300pipkow do przodu a co to jest 3gr per day jak przeciez zawirowanie na rynku wschodzacym jakim jest Polska moze spowodowac i wieksze jazdy dzienneinwestor86 pisze:nie mam tej pary u siebie, ale wyglada ok - dobry hedge do kredytu i franek po fajnej cenie imo.
Jakie dane zasysa ten MFXBook ? Bo chca haslo do "read only" ale zasysaja wszystko czy to co ja zadecyduje ?inwestor86 pisze:jak sama nazwa konta mowi bylo all inMaxRipper pisze:Czyżby marti lub semi-mari?inwestor86 pisze:moje all in demo poplynelo na szortach, a tak fajnie szlo![]()
ale ponad +640% bylo.. bede probowal sil w konkursie myfxbook, ale tam to pewnie beda sami magicy po 10k % miesiecznie