Forexoholic

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

inwestor86 pisze:
nie interesuje sie fundamentami.. zreszta juz gdzies pisalem ;)
Dokładnie - cena musi wrócić by wybrać zlecenia o podążyć w swoją stronę. Te dane tak na prawdę są tylko po to aby podku... zdenerwować ludzi i rzucić jakimś tekstem że ktoś tam lewą nogą wstał czy przypadkiem kliknęło mu się S zamiast L i o parę zerek więcej dał :D
Widzę że dalej robisz nice job here:)

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

same shi* every day my friend ;)

ale na dzis koniec:

chfjpy +5 pip

aud +27 pip

usdpln +78 pip

usdcad +20 pip (zamknalem, bede jednak szukal tego long term wejscia po przebiciu 1.0180)

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

inwestor86 pisze:same shi* every day my friend ;)

ale na dzis koniec:

chfjpy +5 pip

aud +27 pip

usdpln +78 pip

usdcad +20 pip (zamknalem, bede jednak szukal tego long term wejscia po przebiciu 1.0180)
no właśnie... zastanawia mnie jedno tylko. Często patrząc na Twoje wejścia cena leci mega daleko a Ty zamykasz je tak szybciutko.. nie wiem jaka jest sytuacja na innych parach ale zastanawia mnie dlaczego JUŻ zdjąłeś tego S na audzie.

nawroadam
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nawroadam »

Shadi pisze:

ale na dzis koniec:

chfjpy +5 pip

aud +27 pip

usdpln +78 pip

no właśnie... zastanawia mnie jedno tylko. Często patrząc na Twoje wejścia cena leci mega daleko a Ty zamykasz je tak szybciutko.. nie wiem jaka jest sytuacja na innych parach ale zastanawia mnie dlaczego JUŻ zdjąłeś tego S na audzie.
Bo jak sie poczyta takiego defetyste nawroadama to sie wlacza lapka kontrolna a nie znam zadnego trejdera, ktory nie bieze pod uwage informacji zewnetrznych chodzby nie wiem jakim bylby technicznym. Przepraszam....moze i znam ale to sa juz psychopaci a nie ludzie :))))

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

znaczy jakich informacji ? :) No rano miałem informacje od pana budzika następnie od pana prysznica i pana mikrofalówki z czajnikiem.. to się wlicza w trade ? :D
Nie czytam info nt handlu i wiem że nawet jak ktoś sobie rzuci że oj jest risky to mam to gdzieś bo mi wychodzi inaczej.

Przykład: przy 1.38 pisałem o 1.422 na edziu dla S.. wynik ? wyśmiali - rezultat ? sl dostali :D ot co.. wykres mówił w górę - więc wisiało mi co berni czy inny jełop powiedział

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Shadi pisze:

ale na dzis koniec:

chfjpy +5 pip

aud +27 pip

usdpln +78 pip

moze byc wiele powodow.. kazdy trejd traktuje indywidualnie

np. aud zamknalem z powodu wsparcia na m15/m30 - taki skalp i chec zakonczenia dnia ;)

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Shadi pisze:znaczy jakich informacji ? :) No rano miałem informacje od pana budzika następnie od pana prysznica i pana mikrofalówki z czajnikiem.. to się wlicza w trade ? :D
Nie czytam info nt handlu i wiem że nawet jak ktoś sobie rzuci że oj jest risky to mam to gdzieś bo mi wychodzi inaczej.

Przykład: przy 1.38 pisałem o 1.422 na edziu dla S.. wynik ? wyśmiali - rezultat ? sl dostali :D ot co.. wykres mówił w górę - więc wisiało mi co berni czy inny jełop powiedział
dokladnie, mozna sobie czytac i rozmawiac z innymi o sytuacji na rynku, ale kierowac sie tylko swoimi analizami.. inaczej niczego nie nauczymy sie i bedziemy w blednym kole zastanawiac sie, dlaczego nasze konto nie wychodzi na + :lol:

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

usdpln, ok. 3.0 - 3.05 do zdobycia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

skalpujemy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

inwestor86 pisze:skalpujemy
ale rzeznia stopow przed meetingami :lol:

short eurusd @ 1.3863

ODPOWIEDZ