Ja tez w wiekszosci trejdow stram sie wlasnie wchodzic w ten sposob ale zauwazylem ze czesto gest po odbici jezeli reszta sie zgadza to cena idzie dalej w tym kierunku co szlaNomercy pisze:poko, moja pierwsza uwaga to ALFA:
wchodze kiedy przecina cene z góry do dolu lub na odwrót Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes (tutaj niejako "puknela"od dolu wykresu i poszla znowu na dól)
tak masz calkowita racje to byl najlepszy moment zeby zajac pozycje ale niestety praca mnie ogranicza i musze chwytac co jestNomercy pisze:wedlug mnie wejscie spóznione o 3 dni,
do tego cena wtedy byla w dolnej czesci tunelu Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation wiec dobre miejsce na wejscie

DziekiNomercy pisze:Powodzenia z tym trejdem Wink Wink Wink
napewno zwroce na nie wieksza uwageNomercy pisze:edynie uzywam w moim zestawie USD/CAD, AUD/USD I NZD/USD
Dzieks za opinie

Bede czesciej zamieszczal tutaj moje trajdy i pytal o zdanie bo od niedawna sie interesuje vegasem i jak sie okazuje mam jeszce kupe nauki
pozycja zamknieta na 0
ehhhhh mieliscie kiedys wrazenie ze rynek jest przeciw wam... zamykam pozycje a cena nagle skacze o 50 p no unfukingbeliveble...
widze ze moja cierpliwosc ma jeszcze sporo treningu przed soba