Czy ktoś już przeczytał? Co myślicie o idei zainwestowania w TrafficCap? Może to naiwne, ale z drugiej strony na forum jest wątek o Zulu Trade i właściwie nie ma tam jednoznacznej krytyki powierzania swoich pieniędzy innym traderom, z kolei w tym wątku raczej Vegas jest chwalony, a zatem może to nie jest taki zły pomysł. Ja zastanawiam się nad wpłaceniem tam niewielkiej kwoty, ale nikogo na to nie namawiam, gdyż sam nie jestem do tego przekonany:)
Tak czytałem jego ebooka. Co do sposobu który tam jest opisany to jest to gra na średnich w zgodzie z trendem na h4. Więc nic odkrywczego, a czy skuteczne? tego nie wiem.
Takie mam pytanko, czy jak używacie systemu, to przyjmujecie założenie, że wszystkie warunki muszą się spełnić na jednym slupku - tzn w tym samym momencie ? jeśli nie to na przestrzeni ilu słupków sygnał jest jeszcze sensowny - wg. Waszych doświadczeń ? ps proszę nie pisać, że vegas to nie automat, trzeba sie z nim ograc itd. bo to wiadomo
Wiem, zabijecie mnie, będę wdzięczny jeśli ktoś bardzo dobry udostępni strategie pod nowym linkiem, ponieważ temat zaczął się w 2006 roku z ja skończyłem go czytać na 15tej stronie...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
skoro skończyłeś na 15 stronie, to powinieneś już wiedzieć wszystko na ten temat, wszystko, żeby zacząć się uczyć systemu, jeżeli będziesz miał jakieś pytania pisz konkretnie, nikt nie streści Ci systemu w kilku linijkach tekstu