Reload by thefear
- Seneszal26
- Pasjonat
aj... a żywiłem wielkie nadzieje w tym dzienniku;/
Swoją drogą - nie chce mi się wertować Twoich postów, ale jak pamiętam dobrze to złamałeś swoją główną zasadę... : jak zrobię na demo 100% to wracam na real. Szkoda szkoda.. ale od paru dni szło źle Ci.
Kolejny dobry dziennik leci do kosza, a szkoda.
Swoją drogą - nie chce mi się wertować Twoich postów, ale jak pamiętam dobrze to złamałeś swoją główną zasadę... : jak zrobię na demo 100% to wracam na real. Szkoda szkoda.. ale od paru dni szło źle Ci.
Kolejny dobry dziennik leci do kosza, a szkoda.
Wiem Shadi. Jest mi wstyd.. bo złamałem główna regułę. Dobrze mi szło, powiedziałbym że nawet bardzo dobrze jak na mnie i w pewnym momencie coś prysło, każda transakcja stratna. Ładnie to widać na wykresie mojego konta DEMO.
Nie wiem co się stało, wejścia praktycznie oparte o te same reguły. Chyba za wcześnie wpadłem w samozachwyt i tak to się skończyło a nie musiało..
Nie wiem co się stało, wejścia praktycznie oparte o te same reguły. Chyba za wcześnie wpadłem w samozachwyt i tak to się skończyło a nie musiało..
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.