XTB
-
- Gaduła
Zapytaj bezpośrednio w XTB, już któryś raz pytasz o coś o co w zasadzie trzeba by zapytać bezpośrednio.green7 pisze:Hmm ... a co się stało ze "zwykłymi" CFD opartymi o akcje w XTB ?
Tak sobie właśnie próbuję i handel na nich jest niemożliwy np: TEF.ES, TELO2.CZ i jeszcze kilka CFD na akcje z giełdy czeskiej i hiszpańskiej ... Oczywiście mają one odpowiedniki DMA tyle, że tam nie da się grać na krótko ......
Ktoś wie czy tak ma być czy to jakiś błąd ? Na stronie te instrumenty nadal są podawane ....
A mam pytanie, widziałeś ten program do budowania EA w xtb?
[ Wolność i Praworządność ]
XTB Expert Builder
Gdyby ktoś szukałweronika pisze:A mam pytanie, widziałeś ten program do budowania EA w xtb?
http://www.xtb.pl/strona.php?info=2027
XTB Expert Builder
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
SCAM
Stanowczo odradzam tego brokera SCAM jak nie wiem CO!!!!!!!!!!!
Nie wiem jak u was ale ja byłem zyskowny i co? Zablokowali konto, wrzucili mi trejdy i doprowadzili do strat bo nie pozwalali wyjść. Używają Virtual Dealera i do tego nie umieją go dobrze ustawić. Rozumy zostawili w szkole podstawowej. Działają tak samo jak TMS i Go4X czyli blokują trejdowanie wprowadzają komunikat trade is disable i nic nie można zrobić cofają transakcje zawarte po realnej rynkowej cenie. Granda. Chcecie dalej grać w XTB to pamiętajcie system polega na szufladkowaniu klientów na zyskownych ( same rekfoty) i stratnych ( tu ok bo są dawcami kasy dla prezia na jego auto)XTB jako MM nie da wam kasy wypompuje ją z was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem jak u was ale ja byłem zyskowny i co? Zablokowali konto, wrzucili mi trejdy i doprowadzili do strat bo nie pozwalali wyjść. Używają Virtual Dealera i do tego nie umieją go dobrze ustawić. Rozumy zostawili w szkole podstawowej. Działają tak samo jak TMS i Go4X czyli blokują trejdowanie wprowadzają komunikat trade is disable i nic nie można zrobić cofają transakcje zawarte po realnej rynkowej cenie. Granda. Chcecie dalej grać w XTB to pamiętajcie system polega na szufladkowaniu klientów na zyskownych ( same rekfoty) i stratnych ( tu ok bo są dawcami kasy dla prezia na jego auto)XTB jako MM nie da wam kasy wypompuje ją z was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: SCAM
Witaj,matt144 pisze:Stanowczo odradzam tego brokera SCAM jak nie wiem CO!!!!!!!!!!!
A że tak zapytam, skalpowałeś może po pare pips? Czy zostawiałeś pozycję na więcej niż powiedzmy 1h. Uprzedzając ewentualne pytanie, to tak, ma to znaczenie, przynajmniej u mnie

Przy skalpie też pozamiatane. Dlatego tylko na dłużej niż te 15min staram się zawsze trzymać, ale to i tak ustalam sztywny TP, bo z palca szczególnie jak są dane robią rekwota. Do skalp jak już MM to chyba tylko fxpro choć mi w bossafx wchodzą z palca(ale to tylko demo, nie wiem jak real) ale tylko edek bo ma 2 pipsy,reszta koszmar,choć ponoć do końca wakacji mają to zmienićmatt144 pisze:Hej,
czysty skalp.
Znam jednego gościa który skalpował ich transakcjami z dużym nominałem i ładnie ich golił- potrwało to klika dni bo wypowiedzieli mu umowę.